Home Utile Care sunt cele mai importante avantaje oferite de o centrală Vaillant?

Care sunt cele mai importante avantaje oferite de o centrală Vaillant?

by GetLokal.ro

Care sunt cele mai importante avantaje oferite de o centrală Vaillant?

De cele mai multe ori, cei care doresc să facă o schimbare în locuința lor și doresc să investească într-un dispozitiv de încălzire bun, nu acordă atenție modelelor de centrală Vaillant. Specialiștii în domeniu susțin faptul că aceste centrale termice sunt de cea mai bună calitate, produse nemțești ce aparțin unui brand cu o tradiție de peste 140 de ani în domeniul ingineriei.

Concret, centralele termice Vaillant pentru locuințe sunt produse într-o mare varietate de modele, cu puterea termică cuprinsă între 23 și 46 KW, cu modele proiectate strict pentru încălzire sau pentru încălzire și prepararea apei menajere calde, fiind prevăzute cu ultimele tehnologii în domeniu.

Ce caracteristici are o centrală Vaillant în condensatie?

Centralele în condensație Vaillant reprezintă cele mai moderne sisteme de încălzire care se comercializează pe piață de la data implementării normelor energy related products la nivel european. Aceste centrale au performanța eficienței termice de 108% cu condiția unui circuit tur-retur care să permită condensarea.

Modelele de centrale în condensare Vaillant, dacă sunt utilizate în mod corespunzător, pot ajuta deținătorii să economisească până la 25% din sumele plătite la gaze în mod regulat. Centralele în condensatie Villant nu numai că au proprietatea de a consumă mai puțin gaz, ci și eliberează un volum de noxe scăzut și sunt foarte eficiente din punct de vedere termic, aducând mediului beneficii pe termen lung.

Centralele în condensare Vaillant sunt robuste, unele sunt prevăzute cu sisteme de conectivitate pe internet care să asigure o exploatare simplă și economii suplimentare la gaz și au un design foarte plăcut, simplu de încadrat în orice încăpere.

Cele mai bune centrale termice Vaillant

Centralele în condensatie Vaillant au o eficiență ce depășește 100%, implementând noi tehnologii și folosind un principiu întâlnit în natură – condensarea. Pornind de la modul în care vaporii sunt transformați în apă, în anumiți parametri de presiune și la diferențe de temperatură, așa funcționează și centralele termice Vaillant. Concret, în urmă arderii, în interiorul centralei se eliberează vapori, care în cazul centralelor convenționale se pierd.

Printre cele mai bune centrale termice Vaillant se numără și modelele Ecotec Pure, practice pentru case și apartamente cu suprafețe mai mici de 160 mp. Aceste modele dezvoltă plaje de putere cuprinse între 7.2 și 20,2 kW, cu condiția circuitului de 50 până la -30 de grade Celsius. Aceste centrale sunt prevăzute cu tehnologia condensării și au schimbătoare de oțel inox robuste, fiind încadrate în clasa de eficiență A.

Nu în ultimul rând, centralele cu putere de 26 Kw sunt proiectate atât pentru încălzirea interiorului locuințelor, cât și pentru prepararea apei calde menajere, ideale pentru suprafețe cuprinde între 160 și 220 mp. Acestea asiguă utilizatorilor confort, siguranță, un ambient plăcut și o temperatură a apei calde menajere reconfortant și cnstant.

Centralele termice Vaillant Green Iq Ecotec sunt proiectate pentru a da un randament crescut, fiind ușor de conectat la internet. Acestea sunt utile pentru încălzirea locuințelor cu interioare cuprinse între 160 și 220 mp.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like