Home Viata sanatoasa Câte chipsuri se află de fapt în pungile cu snacks-uri

Câte chipsuri se află de fapt în pungile cu snacks-uri

by GetLokal.ro
chipsuri

Noi recunoaștem sinceri că de fiecare dată când cumpărăm o pungă de chipsuri suntem uimiți de faptul că aerul este mult mai mult decât efectiv snacksurile cu pricina. De fiecare dată ne entuziasmăm că ne vom potoli pofta și absolut de fiecare dată suntem dezamăgiți de punga mare și… cantitatea mică.

Se pare că nu suntem singurii care sunt sceptici cu privire la numărul de chipsuri dintr-o pungă frumos colorată. Cei de la Thrillist au făcut un experiment: au cumpărat cele mai cunoscute pungi de chipsuri de pe piață și au numărat fiecare snack din ele. Rezultatele recunoaștem că ne-au uimit.

Experimentul s-a derulat în felul următor: s-au cumpărat două pungi din fiecare brand: Fritos, Cheetos, Doritos, popchips, Ruffles, Lay’s, Kettle, Funyuns și SunChips și apoi au fost numărate câte chipsuri se află în fiecare pungă, câte sunt întregi și câte nu, plus numărul de chipsuri pe care companiile producătoare spun că există în pungi.

Brandul cel mai serios este Doritos, compania spune că în pungă se află 121 de snacksuri și de fapt se află 121,5, cât despre Lays, poate cele mai cunoscute și savurate de la noi, se pare că ne-am înșelat amarnic: compania susține că în pungă sunt 150 de bucăți și de fapt se află 191 de chipsuri. Într-o pungă mare, desigur.

You may also like

Leave a Comment

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!