Home Fashion Cauti un ceas pentru cea mai buna prietena? Iata 5 idei interesante de luat in calcul!

Cauti un ceas pentru cea mai buna prietena? Iata 5 idei interesante de luat in calcul!

by GetLokal.ro

Cadourile pentru cei dragi pot fi uneori o sursa de stres, pentru ca, desi oamenii isi cunosc bine apropiatii, cand e vorba sa-i surprinda isi pierd brusc toata inspiratia. Se intampla acest lucru pentru ca vor sa ia cea mai buna decizie, adica sa ofere cadouri originale, creative si inspirate. In cazul in care se apropie onomastica sau aniversarea celei mai bune prietene, pot fi luate in calcul cateva modele de ceasuri de dama care cu siguranta vor aduce bucurie si recunostinta. Este important insa sa se tina seama de personalitatea persoanei, de stilul sau de viata si de hobby-uri pentru a face cea mai potrivita achizitie. 

Ceasuri cu model retro, mereu la moda 

Nu este vorba despre ceasuri vintage, ci despre modele care au un astfel de aspect. O doamna sau o domnisoara pasionata de acest domeniu va aprecia un cadou care consta intr-un astfel de ceas. Ea il poate purta atat in tinutele clasice, carora le poate da un touch retro, cat si in cele mai pretentioase. Acest accesoriu poate fi inclus cu usurinta in outfiturile de zi, fiind un obiect care iese din tiparele ceasurilor traditionale.

Ceas cu pisici pe cadran 

Nu exista iubitoare de pisici sau de animale, in general, care sa nu-si doreasca un astfel de ceas. Parca si orele trec mai repede atunci cand o femeie  poarta la mana un astfel de accesoriu, care este foarte feminin, jucaus si induce o stare de bine. Daca produsul mai are si o curea din piele ecologica, poate fi purtat in orice context. 

Ceas cu pandantiv

Cele mai citite articole

In cazul in care cea mai buna prietena iubeste muzica sau poate chiar este o artista care activeaza in acest domeniu va aprecia un ceas care sa-i reaminteasca la orice ora de pasiunea sau de menirea sa. Un ceas cu pandantiv cheia sol si cu o curea colorata din piele ecologica  este o optiune nu doar potrivita, ci perfecta pentru o persoana atat de speciala.

Ceasuri cu modele florale

Pentru femeile care iubesc natura, florile si viata in general, un ceas cu model floral este exact ceea ce le trebuie in viata de zi cu zi. Ceasurile de acest fel pot fi integrate si in tinute de zi si in tinute de seara, cum ar fi o iesire in club. Dupa cum se stie, ceasurile cu cadrane deschise se poarta in timpul zilei, in timp ce cele cu cadrane inchise la culoare se pot purta la evenimentele de seara.

Ceas cu semne zodiacale

Sunt multi oameni pasionati de zodiac, dar si unii care asculta zodiacul ocazional, interesati sa afle ce le rezerva semnul zodiacal in ziua respectiva. In ambele cazuri, un ceas cu cadran pe care sunt prezentate toate semnele zodiacale este foarte potrivit pentru un cadou. 

Ceasurile sunt un cadou foarte potrivit pentru cele mai importante persoane din viata unui om, pentru ca sunt si utile, dar si accesorii care pot da culoare unui outfit, fie el de zi sau de seara. 

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil