Home Calatorii Cazare Jupiter – oferta variata pentru toate preferintele

Cazare Jupiter – oferta variata pentru toate preferintele

by GetLokal.ro

Statiunea Jupiter, din judetul Constanta, se afla la mai putin de sase km de orasul Mangalia. Datorita spatiilor verzi generoase, reprezinta o oaza de racoare pentru turisti in timpul zilelor toride de vara. Turistii se pot bucura de o vacanta minunata intr-una dintre cele mai linistite statiuni de la Marea Neagra alegand cazare Jupiter la cele mai bune preturi, de la Christian Tour.

Cazare Jupiter – o oferta variata pentru toate preferintele

Desi este o statiune de dimensiuni mici, Jupiter are o baza de cazare vasta. Multe dintre hotelurile din aceasta statiune sunt modernizate si renovate, pentru a intruni toate exigentele turistilor . Cele mai multe unitati de cazare sunt amplasate chiar pe malul marii, oferindu-le oaspetilor o priveliste minunata. De asemenea, exista si hoteluri care au numele unor pietre pretioase asezate aproape de plaje.

Statiunea Jupiter include si numeroase restaurante, fast food-uri si terase sau autoserviri unde turistii isi pot potoli foamea cu preparate variate.

Distractie si relaxare

Cele mai citite articole

Jupiter este o statiune linistita, dar acest atribut nu exclude variantele de distractie la indemana turistilor. Una dintre cele mai mari atractii este reprezentata de sporturile nautice, care sunt o varianta foarte buna de distractie pentru iubitorii de apa. Adultii pot sa se plimbe cu sky-jetul sau sa urmeze cursuri de scufundari. De asemenea, familiile cu copii vor gasi centre de agrement, amplasate pe lacuri, unde pot sa se plimbe pe hidrobiciclete in forma de animale. In statiune sunt si locuri in care turistii pot juca billiard sau se pot relaxa la o partida de tenis de masa. In plus, pentru cei interesati de miscare, exista si terenuri de volei sau de sport.

Strazile si aleile umbroase ale statiunii, precum si plaja sunt locurile ideale pentru plimbari lungi si relaxante. Cei care vor sa-i prinda zorii dansand au la dispozitie cluburi in care se pot distra.

Plaja din Jupiter

Statiunea Jupiter are o plaja frumoasa, presarata cu golfuri delimitate de diguri. In locurile in care uscatul este inghitit de aceste golfuri, plaja este mai ingusta si se lateste in zonele cu diguri de protectie amplasate pe partea de nord, catre Neptun. Pe unele sectoare de plaja turistii gasesc umbrele si sezlonguri pentru a se relaxa.

Doritorii de liniste la malul marii au toate motivele sa verifice ofertele de cazare Jupiter, unde vor gasi exact vacanta visata.

 

Cele mai citite articole

You may also like