Home Utile Ce este pictura pe numere?

Ce este pictura pe numere?

by GetLokal.ro

Pictura pe numere este o abordare (cu un kit) care permite oamenilor, chiar si fara cunostinte in materie de pictura, sa picteze singuri tot felul de capodopere.

Pictura pe numere imparte o imagine in compartimente, fiecare marcata cu un numar care corespunde unei anumite culori.

Pur si simplu pictati toate compartimentele conturate si numerotate cu vopseaua numerotata corespunzatoare prevazuta in kit si, in cele din urma, imaginea finala va putea fi vizualizata ca o capodopera frumoasa finisata, chiar daca nu ati mai pictat niciodata in viata voastra!

Incercati sa pictati o culoare o data si curatati peria inainte de a incepe culoarea urmatoare.

De ce pictura pe numere:

Fiecare fan de picturi pe numere flori are propriile motive pentru care iubeste acest mestesug, pentru a numi doar cateva pe care le auzim cel mai des:

Distractie si mandrie: va creati propria capodopera. In plus, DIY* (do it yourself – faceti de sine statator) este intotdeauna mult mai ieftin, in comparatie cu preturile picturilor de mana reale de pe piata, pictura pe numere este o optiune mult mai economa.

Perfect pentru copii: experienta picturii va ajuta la dezvoltarea potentialului lor artistic, la imbunatatirea coordonarii mana-ochi si la cultivarea unui hobby bun. Pictura in grup imbunatateste, de asemenea, munca in echipa sau relatia de familie.

Credeti sau nu, o multime de adulti folosesc, de asemenea, experienta picturii ca o metoda excelenta de reducere a stresului.

Idei grozave de cadouri: Picturile sunt decoratiuni atractive pentru casa, birou sau magazine sau cadouri frumoase si semnificative pentru cei dragi.

Cele mai citite articole

O optiune excelenta pentru produsele promotionale ale companiei si pentru produsele/ suvenirurile turistice.

Daca v-ati hotarat, am dori sa va invitam sa aruncati o privire asupra colectiei noastre de cel mai bine vandute kituri de pictura pe numere! Pictati fericit!

Cele mai citite articole

You may also like