Home Fashion Ce fel de cercei să porți, în funcție de tunsoarea pe care o ai

Ce fel de cercei să porți, în funcție de tunsoarea pe care o ai

by GetLokal.ro

Pentru a te bucura de un look reușit și de o ținută completă, accesorizarea corectă este unul dintre cele mai importante elemente pe care îți recomandăm să le iei în considerare. În această categorie intră și alegerea cerceilor, pe care îi poți achiziționa în funcție de forma feței sau de tunsoare. Află care sunt cerceii pe care îi poți purta, în funcție de tunsoarea pe care o ai, din articolul de mai jos!

Alege cerceii ideali în funcție de forma feței

În alegerea corectă a cerceilor, trebuie să ții cont și de forma feței tale, pentru a crea echilibru vizual. Astfel,  pentru o față rotundă, nu sunt recomandați cerceii rotunzi, deoarece aceștia vor sublinia și mai mult rotunjimile. În schimb, pentru  o față lungă, sunt de evitat cerceii lungi sub formă de lacrimă sau lănțișor, deoarece vor crea o linie verticală de-a lungul feței.

Cerceii potriviți pentru părul lung

Atunci când ai părul lung și des sau nu obișnuiești să îl coafezi, cerceii pot fi destul de greu de observat. Din acest motiv, este indicat să alegi perechi de cercei îndrăzneți, de tip candelabru, care să te avantajeze și care să nu se încurce în păr. Găsești seturi din argint la Metaphora, care pot fi asortate la diferite ținute sau tunsori. În cazul fetelor care au părul lung, este bine de știut că se poate opta și pentru o tunsoare care să permită aranjarea părului după urechi. În acest fel, cerceii vor fi ușor de remarcat, accesorizând cu grație ținuta.

Cerceii potriviți pentru tunsorile medii

Dacă ai o tunsoare medie, până la bărbie sau până la umeri, ai avantajul de a putea purta aproape orice formă sau model de cercei, ținând cont de preferințele personale sau de culoarea hainelor. Îndreaptă-te către alegerea unor cercei îndrăzneți sau optează pentru modele mai mici, în funcție de ocazie. Atunci când alegi o pereche de cercei deosebiți, poartă părul după urechi, pentru a fi vizibili. Pentru o tunsoare bob, sunt recomandați cerceii care nu depășesc lungimea părului.

Cerceii potriviți pentru părul scurt

Dacă ești fericita posesoare a unei tunsori pixie, ți se potrivesc piesele îndrăznețe, care se asortează de minune cu această coafură. Optează pentru modele de cercei statement, masive, rotunde sau rectangulare, care să-ți încadreze perfect forma feței. De asemenea, pentru că părul scurt lasă lobii urechilor descoperiți, poți crea un echilibru între cerceii și tunsoarea pe care o ai. În această situație, poți purta perechi mai subtile de cercei, precum modelele cu perle.

Cerceii potriviți pentru părul ondulat sau drept

Indiferent dacă ai părul ondulat sau drept, specialiștii recomandă purtarea unor perechi de cercei opuși texturii părului tău. De aceea, pentru fetele cu părul creț, sunt indicați cerceii drepți și lungi, în timp ce persoanelor cu părul lung și drept li se vor potrivi de minune modelele de cercei curbați sau cerceii de tip candelabru.

Pe metaphora.ro vei găsi numeroase stiluri de cercei din argint, de la modele statement, potrivite pentru ocazii speciale, până la cercei simpli, cu șurub, care pot fi purtați în fiecare zi. Modelele de cercei sunt în stiluri diverse, întrucât sunt lucrate manual de bijutieri din Africa și Asia – așadar, ai toate șansele să descoperi modele unice, remarcabile!

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil