Home Fashion Ce încălțăminte să alegi în sezonul primăvară-vara 2019?

Ce încălțăminte să alegi în sezonul primăvară-vara 2019?

by Dinu Alexandra

E primăvară, e cald și, astfel, începe sezonul plimbărilor prin parc, în aer liber. Avem nevoie de o ținută lejeră, asortată întotdeauna cu o pereche de pantofi comozi, pentru a fi mereu în pas cu moda.

Modelele de încălțăminte realizate de designeri pentru sezonul primăvară – vară ne surprind întotdeauna prin diversitatea, prin culori și texturi diferite, chiar dacă este vorba despre un pantof sport sau de unul stiletto.

Sezonul primăvară – vară 2019 ne surprinde prin culori și modele sofisticate. Vei afla astăzi că noutatea este dată de pantofii de plastic, cu accesorii metalice. Pantofii în stil clasic și cei care au forme ale tocului puțin diferite și îndrăznețe rămân la fel de apreciați.

Colecțiile impresionante sunt făcute întocmai pentru a te ajuta să îți regăsești stilul, fie atunci când va trebui să mergi la serviciu, la un eveniment important sau atunci când pur și simplu îți dorești să petreci timp de calitate alături de cei dragi, în parc sau în timpul unei plimbări lejere.

Tenișii voluminoși sunt potriviți în cazul stilului sport, iar cei care preferă stilul clasic elegant, vor aprecia și varianta kitten heels. Un outlet de încălțăminte te va ajuta să găsești modelul dorit.

Încălțăminte sport colorată

Încălțămintea sport rămâne în continuare în topul preferințelor persoanelor care călătoresc mult și care iubesc ieșirile în aer liber. În plus, aceasta se asortează ușor cu aproape orice tip de ținută, dar mai ales cu cele sport.

Pentru a ieși și mai mult în evidență, ar fi bine să alegi o pereche de pantofi sport colorați, să renunți la stilul clasic, într-o singură culoare și să încerci încălțămintea colorată. Benzile laterale multicolore, nuanțele de portocaliu, galben, roz sau bleumarin vor scoate destul de mult în evidență ținutele tale.

Pantofii stiletto, simbolul ținutelor elegante

Pantofii stiletto se poartă în continuare. Nu există ținută elegantă căreia să nu îi corespundă o pereche de pantofi stiletto. De aceea, atunci când mergi la cumpărături, este recomandat să adaugi și o pereche de pantofi stiletto, cu tocuri înalte, subțiri și vârfuri ascuțite, pe lista ta achiziții.

Poți opta pentru o gamă variată de culori, pornind de la nuanțele nude și până la culorile aprinse precum galben, verde, roșu, albastru – toate putându-se asorta perfect cu ținutele pe care le porți.

Pantofii cu toc mic și subțire
Comozi și practici, pantofii cu toc mic și subțire pot completa perfect dressingul tău. Alege modele elegante, care se potrivesc perfect și în cazul unor ținute office. Nu ezita să alegi culori mai îndrăznețe, acestea fiind cât se poate de accesibile în sezonul cald.

Balerinii cu imprimeuri îndrăznețe

Balerinii sunt ușor de purtat, fie că este vorba despre cei utilizați pentru o plimbare în parc, pentru un eveniment sau cei pe care vrei să îi folosești pentru a completa o ținută office. Aceștia sunt disponibili într-o varietate de modele, forme, culori sau texturi. De aceea, ținuta ta va arăta perfect asortată cu o pereche de balerini și tu te vei simți extrem de bine atunci când trebuie să călătorești mai mult.

Pantofii cu imprimeuri florale

E primăvară și astfel te vei simți minunat atunci când ești înconjurat de verdele naturii. De aceea, este momentul potrivit pentru a opta pentru o pereche de pantofi cu imprimeuri florale, ușor de purtat. Aceștia pot fi asortați unei ținute în culori neutre, pentru a deveni punctul de atracție a ținutei tale.

Indiferent de tipul de pantofi pe care îl vei alege, cel mai important este să te simți confortabil.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like