Home Servicii Ce loterii online prefera romanii?

Ce loterii online prefera romanii?

by GetLokal.ro

Romanii cauta tot mai mult jocurile de loto online. Acestea iti ofera sansa de a inregistra castiguri frumoase fara o investitie prea mare de bani. In plus, acum ca loteriile internationale sunt accesibile oricui pe internet reprezinta iarasi un mare avantaj.

Te intrebi care sunt cele mai populare loterii printre jucatorii din Romania? Iti ofer detalii despre asta in randurile urmatoare.

Loterii internationale pe internet

Asa cum spuneam si mai sus, in momentul de fata unele dintre casinourile online cu licenta au in oferta si jocul de loto. Mai mult, oferta in ceea ce priveste loto online este una extrem de generoasa. Sunt disponibile loterii din multe tari, astfel ca ai de unde alege.

Pariurile pe loto online au devenit foarte populare la noi in tara in ultimii ani deoarece sunt usor de accesat, iti ofera cote foarte bune la castig in comparatie cu Loto 6/49 Romania si nu in ultimul rand poti juca la loto direct de pe telefon.

In cazul in care te intrebi care sunt cele mai populare loterii de pe internet, iata-le in lista de mai jos:

  • Multi Polonia
  • Keno Polonia
  • Grecia Kino
  • Italia Keno
  • Italia Win for Life

Bineinteles ca pe langa cele prezentate anterior exista multe altele, insa in prezent se poate spune ca Polonia Multi reprezinta cea mai cautata loterie online.

Aceasta este foarte apreciata de catre jucatorii pasionati de loto, iar in continuare iti prezint toate detaliile despre Loto Polonia.

Ce trebuie sa stii despre Multi Polonia?

Cele mai citite articole

In primul rand, daca nu esti foarte familiarizat cu jocul de loto sau cunosti informatii doar despre 6/49 Romania, atunci trebuie sa iti spun ca Polonia Multi foloseste un sistem de joc complet diferit.

Ma refer la faptul ca este vorba despre Multi Polonia 20/80. Asta inseamna ca sunt extrase 20 de numere din totalul de 80 disponibile.

De asemenea diferente apar si in ceea ce priveste momentul in care au loc extragerile si numarul acestora. Astfel, la acest joc de Polonia Multi online exista doua extrageri in fiecare zi, la orele 15:00 si 22:30. Acestea mai sunt cunoscute in randul jucatorilor si sub denumirea de Loto Polonia 1 si Loto Polonia 2.

Este evident ca pentru a inregistra castiguri la Multi Polonia nu este nevoie sa nimeresti toate cele 20 de numere extrase. Mai mult decat atat, poti alege maxim 8 numere pe un bilet simplu de joc, iar castigul posibil in acest caz este unul ametitor: de 125000 ori miza plasata.

Un alt avantaj la loteria din Polonia, la fel ca la orice alt joc de loto online este acela ca poti plasa un bilet cu orice miza doresti, spre deosebire de Loto Romania 6/49, acolo unde o varianta are un pret fix. De asemenea poti opta pentru diferite sisteme de joc menite sa iti creasca sansa de reusita.

Nu in ultimul rand trebuie sa mai stii ca pe internet ai la dispozitie si statistici cu privire la loteriile internationale. Poti vedea care sunt cele mai extrase numere, perechi de numere, dar si alte date interesante care te pot ajuta sa faci alegerea castigatoare.

Astfel este usor de inteles de ce jocul de loto online este atat de apreciat in Romania. Trebuie sa incerci si tu loteriile internationale de pe internet si sunt sigur ca te vei bucura de o experienta interesanta.

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil