Home Utile Ce s-ar face apartinatorii fara firmele de pompe funebre?

Ce s-ar face apartinatorii fara firmele de pompe funebre?

by GetLokal.ro

Cand viata a parasit trupul celui drag ce mai este oare de facut? Decedatul trebuie pregatit pentru alt inceput, pentru ceremonia de ramas bun si pentru calatoria finala. Unde incep pregatirile si cu ce?

Numai firmele de pompe funebre stiu cel mai bine cum se procedeaza, cum se impart sarcinile in echipa ca tot procesul organizarii inmormantarii sa se incadreze in timp.

Apartinatorul ar trebui sa puna mana pe telefon si sa sune la dispeceratul national de pompe funebre 07Funerare pentru ca:

  1. In baza de date a acestui dispecerat se afla firmele cele mai serioase, firme care au program non-stop si sunt capabile sa ofere pachete complete de servicii.
  2. Exista un operator de serviciu la orice ora din zi si din noapte, la ei se lucreaza si in zilele de mare sarbatoare, fiindca stiu ca moartea nu isi ia liber niciodata.

3.Reprezentantul dispeceratului care preia apelul este empatic si va avea rabdare cu cel complesit de durere. In plus, ii ofera consultanta de care are asa de mare nevoie, apoi ii face legatura cu cea mai apropiata firma de pompe funebre de domiciliu sau.

  1. In afara programului non-stop, firmele selectionate de 07Funerare pot oferi si servicii funerare de mare necesitate, cum ar fi cele de repatriere si de inchiriere capac funerar frigorific pentru sicriu, cand ceremonia are loc in zile toride de vara.
  2. Firmele de pompe funebre care fac parte din dispeceratul funerar national 07Funerare indeplinesc dorintele apartinatorilor si se pozitioneaza alaturi de acestia, reusind in acest mod sa le mai aline durerea.

Referitor la etapele care se impun sa fie parcurse se poate spune ca multe dintre ele decurg in acelasi timp, fiindca organizarea inmormantarii este un proces complex. Trupul neinsufletit trebuie pregatit repede, inainte de a incepe procesul de descompunere. Vara actiunea imediata este de prima necesitate.

Intre timp este nevoie si de acte. Nu se poate face imbalsamarea fara certificatul de deces si nici inmormantarea fara anumite documente.

Este posibil ca apartinatorul care se confrunta cu aceasta situatie pentru prima data sa nu stie, de aceea etapa consultantei este una dintre cele mai importante. 

Decedatul nu poate fi pregatit de inmormantare oriunde. Exista sali special amenajate si dotate si profesionisti care acorda decedatului ingrijirile necesare cu respectul cuvenit.

Spalatul, imbalsamatul, imbracatul si asezatul in sicriu nu sunt operatiuni usoare. In afara priceperii mai este necesar si sangele rece. Nu este confortabil sub nicio forma contactul cu un trup rece ca gheata si rigid.

Dupa ce s-a realizat si cosmetizarea fetei ca decedatul sa arate decent sicriul este adus la capela sau acasa.

Pe site-ul firmelor funerare de top se gasesc zeci de modele de sicrie ca apartinatorul sa poata alege atat dupa gusturile sale, cat si dupa posibilitatile financiare.

Pentru tot ce a fost si a insemnat decedatul in viata sa, apartinatorul simte nevoia sa ii aduca si flori: coroane funerare din flori naturale. Este asa de bine cand nu mai trebuie sa alerge prin oras si se poate adresa firmei de pompe funebre si pentru acest lucru.

Transportul funerar se face numai cu masini autorizate, conform protocolului european. Soferii cu experienta cunosc traditiile (oprirea la raspantii, la locurile dragi decedatului) si au un comportament adecvat situatiei.

Cele mai citite articole

Este la fel de bine ca apartinatorului sa i se dea sansa sa aleaga masina funerara. Familia indurerata se va simti mult mai bine, cand va putea alege tot ce este mai bun si mai frumos pentru decedat.

Organizarea inmormantarii inseamna si:

-amenajarea mormantului;

-organizarea parastasului;

-pregatirea cosului cu obiectele conforme traditiei care se aduce la cimitir in ziua inmormantarii;

-pregatirea batistelor si a prosoapelor pentru cei care accepta sa aiba un rol, sa duca un obiect funerar;

-pachetelele cu mancare care se impart la cimitir.

Toate acestea par lucruri/etape simple, in realitate nu este deloc asa. In pachetelele care se impart, de pilda, participantul la trista ceremonie ar trebui sa gaseasca: un fel principal, o sticla cu apa sau cu suc, nes, un fruct si un desert. Toate pachetelele sunt facute cu grija si in toate trebuie sa se regaseasca aceleasi alimente. Neavand experienta organizarii unei inmormantari, apartinatorul poate omite un aspect esential, in plus, este bine sa fie scutit de alergatura in aceasta perioada trista din viata lui.

07Funerare asigura apartinatorii ca vor primi servicii funerare la cele mai inalte standarde pentru cei care pleaca definitiv, la preturi corecte. In cazul pensionarilor, chiar si pachetele de lux pot fi acoperite de ajutorul pentru inmormantare care se da de la Casa de Pensii.

Despartirea de oamenii dragi se numara printre cele mai triste evenimente. Uneori oamenii pleaca la marginea lumii, dar atata timp cat dau un semn de viata din acel loc, cei ramasi in tara sunt multumiti.

Din mormant insa, decedatul nu mai suna si nu mai trimite scrisori, iar tacerea doare. Ramane multumirea ca organizarea inmormantarii a fost impecabila, datoria de onoare indeplinita si prestatia firmei de pompe funebre la inaltime.

Succesiunea generatiilor este normalitatea pe care oamenii trebuie sa o accepte. In trecut, cand firmele de pompe funebre nu existau sau nu erau asa de bine dezvoltate, familia se ocupa de toate, iar la durerea sufleteasca sfasietoare se adauga si extenuarea pricinuita de alergatura.

In prezent, firmele se ocupa de tot ca sa ii lase timp apartinatorului sa accepte si sa se pregateasca pentru inmormantare. 07Funerare este un mediator excelent intre familiile indurerate si cele mai bune firme de servicii funerare din tara. Ce s-ar face apartinatorii fara firmele de pompe funebre?

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil