Home Fashion Ce spune ceasul despre personalitatea celui care il poarta

Ce spune ceasul despre personalitatea celui care il poarta

by Dinu Alexandra

Tinand cont de cat de indelungata este istoria omenirii, ceasurile realizate pentru a fi purtate pe incheietura mainii reprezinta o inventie relativ noua. Ceasul de mana a aparut acum aproximativ 100 de ani si a devenit accesibil maselor abia in a doua jumatate a acestei perioade. Recent, odata cu boom-ul global al gadget-urilor digitale, toata lumea se astepta ca ceasul sa dispara, dar totusi barbatii continua sa poarte si sa iubeasca ceasurile.

Un ceas nu este cu siguranta o necesitate in zilele noastre, deci nu mai cumparam ceasuri ca sa stim ce ora este. O facem din mult mai multe alte motive.

Barbatii au mai putine optiuni decat femeile cand vine de vorba de moda si accesorii. Un barbat ar putea purta un costum elegant, o cravata sau butoni, dar cand vine vorba de exprimarea stilului personal, un ceas este un accesoriu obligatoriu.

In ceea ce priveste simbolul stilului personal, un ceas este mai discret decat o masina sport si este mult mai usor de gestionat decat un iaht si poate spune mult mai mult despre caracterul tau. Nu trebuie sa fie cel mai scump ceas, gasim numeroase ceasuri online ieftine foarte frumoase. Pana la urma calitatea este cea care conteaza, impreuna cu povestea pe care o spune ceasul.

De asemenea, ceasul pe care il porti reflecta personalitatea ta. Ar putea fi o expresie a stilului si rafinamentului, sau ar putea fi vorba de pasiune si aventura, fie ca e vorba de un Cartier, de TAG Heuer sau de un ceas Omega. Un barbat  care va alege un ceas de pilot de la IWC, complet cu 24 de fusuri orare – este un tip caruia ii place miscarea si este o persoana misterioasa. Alti barbati pot prefera un ceas Panerai din 1950, care nu prezinta functii suplimentare, doar indica timpul, transmitand ideea de istorie.

Pe de alta parte, un barbat modern, pasionat de moda, va alege ceasurile fashion, mai proeminente, cu diverse functii si realizate din materiale stralucitoare, sau, mai nou, ceasurile inteligente, capabile sa se conecteze la telefonul mobil, sa indice continutul unui mail etc.

Fiecare ceas spune o poveste diferita si dezvaluie ceva despre omul care il poarta.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like