Home Servicii De ce un blogger fashion sau culinar trebuie să angajeze un fotograf profesionist?

De ce un blogger fashion sau culinar trebuie să angajeze un fotograf profesionist?

by Dinu Alexandra

De pe It’showtime.ro puteți angaja un fotograf profesionist pentru proiectele dvs. de blogging, mai ales ales dacă scrieți despre modă sau domeniul culinar.

Mulți consideră că se pot descurca singuri, dar dacă vor să facă performanță în online, obligatoriu trebuie apelat la profesioniștii care vă pot furniza cele mai bune imagini pentru ilustrarea articolelor pe care le postați.

Investiți în imagini de înaltă rezoluție, pentru a avea succes în blogging!

Plata unui fotograf profesionist este o investiție absolut necesară când faci afaceri în online care va fi repede amortizată.

Indiferent că aveți diverse parteneriate cu branduri de haine care vă distribuie articole vestimentare cărora urmează ca să le faceți reclamă prin scrierea unor advertoriale ori sunteți un blogger culinar, imaginile de calitate ireproșabilă au de multe ori o importanță cel puțin egală (dacă nu chiar mai mare!) decât textul scris.

Puteți să lăudați o rochie sau o bluză în cele mai meșteșugite cuvinte, dacă ilustrațiile cu hainele respective nu sunt ireproșabile calitativ, totul este zadarnic.

La fel se întâmplă și dacă aveți un blog culinar clasic, unde postați rețete și fotografii cu fazele de pregătire ale unui anumit fel de mâncare.

Aparent, acum oricine  poate fi un fotograf alimentar, în sensul că se poate face poze chiar și cu un simplu telefon mobil. Chiar și DSLR-urile se pot cumpăra mai nou la prețuri rezonabile.

Cu toate acestea, există o diferență imensă între fotografiile alimentare realizate de amatori și fotografiilor culinare profesionale. Este necesar pentru obținerea unor imagini gastronomice de calitate de un amestec de creativitate, cunoașterea tehnologiei și multă experiență practică.

În funcție de locul în care este imortalizată mâncarea, iluminarea poate fi o provocare  imensă. Toți fotografii cu experiență în domeniul alimentar știu că lumina este cel mai important element.

În plus, când se află sub lumină, mâncarea poate începe să se usuce rapid și va arăta horror în fotografii, în special dacă este vorba de garniturile. Din fericire, există anumite trucuri pe care profesioniștii imaginii le cunosc și care vor face ca pozele finale să fie întotdeauna senzaționale.

Fotografiile executate de profesioniști vă pot crește numărul colaborărilor!

Doar prin niște poze extrem de atrăgătoare, detaliate, puteți să vă luptați de la egal la egal cu videoclipurile de pe YouTube care se referă la gătirea aceluiași preparat alimentar. În definitiv rețetele culinare sunt de cele mai multe ori aceleași, doar imaginile fac diferența!

Așadar, veți avea nevoie de fotografii de înaltă rezoluție care să se potrivească pe blog. Ele vor fi apreciate de brandul care vă plătește postările așa cum merită.

Doar având ilustrații profesioniste, bloggerii și influencerii se remarcă ca fiind capabili să producă conținut de calitate, iar câștigurile obținute din colaborări vor crește, companiile fiind încântate ca să lucreze cu ei.

A apela la un fotograf profesionist vă poate ajuta ca să creșteți în cariera din online și deoarece, având imagini coerente, de înaltă calitate, automat veți fi mai inspirat, mai provocat, în procesul dvs. creativ.

It’showtime încearcă să își convingem clienții bloggeri că fotografiile pe care le livrează cu maximă promptitudine contribuie la creșterea notorietății lor în lumea digitală.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil