Home Fashion Ce tip de botine se potrivește cu silueta ta?

Ce tip de botine se potrivește cu silueta ta?

by GetLokal.ro

Ce tip de botine se potrivește cu silueta ta?

Botinele sunt încălțămintea perfectă pentru toamnă, iarnă și primăvară. Se potrivește cu diverse stiluri vestimentare și de asemenea sunt și foarte comode. Cu toate acestea,  atunci când mergi să cumperi o nouă pereche de botine, trebuie să ții cont de câteva reguli simple, care te vor ajuta să-ți alegi încălțămintea potrivită. Dacă și tu te întrebi ce model de botine de damă din piele să alegi, cu toc subțire sau gros, largi sau mulate pe picior, colorate sau simple, ar fi bine să ții cont de recomandările noastre.

Botinele perfecte pentru picioarele subțiri

Dacă ai picioare subțiri, te poți considera o femeie norocoasă. În acest caz, ai posibilități nelimitate, pentru că orice model ai alege va arăta minunat. În cazul în care ai picioarele prea subțiri sau vrei să acoperi un mic defect, pantofii cu decorațiuni – franjuri, accesorii din blană sau cu caramb increțit vor fi o soluție perfectă pentru tine. Dacă ai gambe subțiri și coapse ușor rotunde, poți alege botine colorate cu diverse modele sau decorațiuni, fermoare, broderie și aplicații.

Botinele pentru gambe groase

Alegerea încălțămintei potrivite pentru picioare mai groase poate fi uneori mai dificilă. Nu ești mulțumită de forma picioarelor tale și nu îți dorești ca pantofii tăi să sublinieze acest lucru? Atunci optează pentru o pereche de botine simple, cu toc gros, cu un caramb elastic sau cu un elastic cusut în interiorul acestuia. Îți propunem un model cu dungi verticale sau cu un fermoar, care va lungi optic partea inferioară a piciorului.

Botinele pentru picioare lungi

Uneori, botinele pot scurta optic lungimea piciorului, așa că trebuie să fii atentă atunci când cauți modele potrivite. Având picioare lungi, ai multă libertate în alegerea botinelor potrivite, dar îți recomandăm să nu uiți de aceste două reguli: modelul ales trebuie să se potrivească cu piciorul tău și tocul nu trebuie să fie prea înalt. Noi îți propunem botinele cu talpă plată și cu un carâmb larg.

Botinele pentru picioare scurte

Dacă ai picioare scurte, atunci alege întotdeauna botine cu toc înalt. Optează pentru modele cu croială simplă, nu foarte densă sau botinele decupate. Ține cont ca botinele să aibă o culoare neutră, astfel se vor potrivi perfect cu majoritatea hainelor tale.

Dacă nu vrei să ții cont de siluetă, alege modele versatile, care să se potrivească oricărui tip de siluetă. Botinele până la gleznă se potrivesc oricărui tip de siluetă. Acestea pot fi purtate cu pantaloni, fuste și chiar rochii.

De asemenea, botinele care ajung până la jumătatea gambei sunt extrem de potrivite femeilor înalte. Ele pot fi purtate cu pantaloni mulați, din piele sau jeanși.

În concluzie, botinele sunt un tip de încălțăminte la modă, comode și elegante, care îți oferă posibilitatea de a forma ținute cât mai diferite. Trebuie să știi însă ce model ți se potrivește, de aceea ar fi bine să ții cont de recomandările prezentate în acest articol.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like