Home Utile Ce tipuri de vibratoare există și cum să alegi modelul potrivit

Ce tipuri de vibratoare există și cum să alegi modelul potrivit

by GetLokal.ro

Atunci când vrei să aduci ceva nou în viața intimă, puțină variație, un strop de fantezie și un plus de excitare este recomandat să alegi jucării sexuale pe care le să le utilizezi atât solo, cât și împreună cu partenerul sau partenera.

Cele mai cunoscute accesorii erotice sunt vibratoarele, pe care le ai la dispoziție în magazinele online și fizice de tip sex shop. Îți prezentăm cele mai importante detalii despre tipuri de vibratoare și cum să alegi modelul potrivit, ca să te bucuri de jocuri sexuale excitante și plăceri intense.

Tipuri de vibratoare

În funcție de materialul din care sunt realizate, poți să optezi pentru vibratoare din silicon sau plastic (moale de tip TPR, sau plastic tare ABS), din oțel medical inoxidabil, titan anodizat sau aluminiu, sticlă sau ceramică glazurată, din piatră naturală ori din lemn.

În orice fel vrei să utilizezi vibratorul (stimulare, msturbare, jocuri de cuplu) ele trebuie să fie body-safe, adică să conțină materiale sigure, care să nu provoace iritații, arsuri sau reacții alergice.

Evită produsele contrafăcute realizate din vinil, cauciuc inferior, materiale cu textură jelly, PVC, cyberskin sau sticlă colorată. Acestea reprezintă un pericol pentru sănătatea ta și nu sunt recomandate pentru organele genitale, care sunt sensibile și se pot infecta destul de ușor.

În funcție de zona unde urmează să fie folosite, vibratoarele sunt de mai multe tipuri: pentru stimularea clitorisului, pentru vagin, pentru punctul G, pentru anus, vibratoare pentru prostată, vibratoare cu dublă sau triplă acțiune.

Cele mai citite articole

După formă și design vibratoarele sunt realistice (imită un penis adevărat), de tip glonț (bullet) sau de tip ou (pentru stimulare), modele rabbit (permit penetrarea vaginului și a anusului, plus stimulare clitoridiană), variante de vibratoare Wand (oferă stimularea tuturor zonelor erogene), vibratoare pentru prostată și perineu, dar și vibratoare pentru cupluri (oferă stimulare dublă pentru excitarea simultană a ambilor parteneri).

În funcție de facilitățile pe care le oferă, ai la dispoziție  vibrator cu telecomandă, vibrator cu vibrații reglabile, modele de vibratoare cu lumini și vibratoare cu control smart, prin intermediul unei aplicații mobile instalate pe telefon.

Cum să alegi modelul potrivit de vibrator

Vibratoarele sunt jucării sexuale pe care le alegi ca să obții maximum de plăcere în viața intimă, așa că este bine să optezi pentru modele care să fie potrivite la experiența ta în utilizarea dispozitivelor erotice și să fie în concordanță cu preferințele tale în materie de preludiu, excitare și penetrare.

Ca să te bucuri de senzații fine și totodată excitante alege vibratoare ce penetrează prin masare și relaxează treptat mușchii încordați. Vrei să deții controlul mișcărilor? Optează pentru modele cu mâner și buton de acționare amplasat la baza vibratorului.

Viratoarele realistice sunt ceea ce-ți trebuie când vrei să trăiești senzațiile unui act sexual cu partener. Pentru masturbare și excitare puternică ai la dispoziție vibratoare metalice de tip glonț și vibratoare curbate cu cap rotunjit.

Vrei senzații noi? Alege vibratoare cu intensitate reglabilă și vibratoare rezistente la apă, ca să te bucuri de plăceri orgasmice în cadă, la jacuzzi sau sub duș.

Bucură-te de sexualitatea ta și vino cu un plus de variație care să aprindă pasiunea în cuplu și să ofere, cu ajutorul unor jucării sexuale precum vibratoarele, momente prelungite de plăceri intense.

Cele mai citite articole

You may also like