Home Fun Nuntile de epoca – de ce sunt populare?

Nuntile de epoca – de ce sunt populare?

by GetLokal.ro

In prezent, cea mai populara tematica a nuntilor este cea de epoca, datorita faptului ca este extrem de ofertanta, iar organizatorii pot realiza petreceri impresionante, folosind cele mai complexe elemente de dlor. Nu exista reguli in momentul in care sunt organizate nuntile de epoca, iar intregul program este realizat de catre miri, in functie de preferintele proprii.

In cazul in care organizatorii se intreaba de ce nuntile de epoca sunt populare, exista cateva motive, iar printre acestea se numara:

Vestimentatia joaca un rol esential

Hainele care pot fi imbracate in cadrul unui astfel de eveniment sunt cele mai variate. Marai pot opta pentru costume care prezinta numeroase detalii, realizate din materiale de inalta calitate, care au forme masive, dar, totodata, pot imbraca si haine destul de simple, dar sofisticate prin broderie si materialele utilizate. Inclusiv invitatii pot opta pentru unul dintre cele doua modele de haine, prezentate anterior.

In cadrul unor astfel de evenimente se poate opta pentru produse care sunt specifice pentru nuntile de epoca, dar si pentru haine casual, standard. Astfel, invitatii nu vor fi constransi de un anumit dress code, fapt pentru care isi vor putea alege tinutele in functie de gusturile personale.

Decorul trebuie sa fie specific 

Cele mai citite articole

In cazul unor astfel de petreceri, decorul este vintage, iar nuantele alese sunt de cele mai multe ori neutre. Astfel, organizatorii opteaza intotdeauna pentru nuante de brun, maro si negru, care sa scoata in evidenta si mai mult decoratiunile albe, precum si vestimentatia mirilor.

De cele mai multe ori, pentru un dlor minunat, sunt folosite inclusiv vaze si ghivece pline cu flori naturale sau artificiale, astfel incat totul sa para chic. De altfel, sunt folosite inclusiv statuete si figurine, care imita perfect piatra sau lemnul, iar acestea sunt puse in zone cheie ale salii, pentru a fi usor de vizualizat de toti invitatii.

Marturiile trebuie sa fie desprinse din aceeasi tema

In cadrul diferitelor petreceri sunt folosite marturii nunta inedite, care sa iasa foarte usor in evidenta, astfel incat toti invitatii sa primeasca niste suveniruri unice. Pe piata se regasesc numeroase tipuri de marturii, care se potrivesc cu orice petrecere, fapt pentru care organizatorilor nu le va fi deloc greu sa gaseasca un produs perfect pentru eveniment.

Deseori, in cazul nuntilor cu tematica de epoca sunt folosite marturii, care au ca si elemente centrale, diferite obiecte vegetale, precum flori sau frunze. Acestea pot fi realizate din materiale variate, precum metal, lemn sau chiar broderie. Piata ofera o multitudine de modele, fapt pentru care nu va fi deloc greu sa se aleaga produsul perfect.

Invitatiile trebuie sa respecte tematica

De altfel, invitatiile, plicurile si alte articole ce tin de papetarie, trebuie sa fie realizate astfel incat sa fie in conformitate cu tematica aleasa. Scrisul trebuie ales cu mare grija, pentru a fi clar, vizibil si citet, dar si sa aiba o forma inedita, care sa trimita cu gandul la perioada vintage. Totodata, hartia folosita poate sa fie colorata in nuante diferite de alb, maro sau chiar gri. Impreuna cu scrisul negru, intregul ansamblu va arata extrem de bine, din punct de vedere estetic.

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil