Home Utile Ce trebuie să știi când cumperi o mașină din Germania

Ce trebuie să știi când cumperi o mașină din Germania

by GetLokal.ro

Există o mulțime de motive pentru a cumpăra o mașină din Germania. Pe primele două locuri sunt: oferta bogată și prețurile accesibile.

E adevărat că mașinile aduse din Germania sunt mult mai ieftine decât cele pe care le poți găsi pe piața auto din România. Asta înseamnă că îți vei permite să cumperi o mașină mai nouă și mai bine întreținută la același preț de achiziție pe care l-ai plăti în țară.

Importul unei mașini din Germania are multe avantaje, însă sunt câteva lucruri pe care ar trebui să le iei în considerare înainte de a te îndrăgosti de o mașină de pe un site auto germania.

Ce înseamnă importul unei mașini din Germania?

Procesul de achiziție a unei mașini din Germania este complex și necesită cunoștințe detaliate despre piața auto germană, proceduri și formalități legale. Cere ajutorul cuiva care cunoaște limba germană și legislația din domeniul auto din această țară. Altfel, odată ajuns acolo, vei fi surprins să constați că îți va fi greu să te faci înțeles în limba engleză.

Totodată, cumpărarea unei mașini din Germania implică costuri de transport, indiferent că o aduci în țară pe roți sau pe platformă.

Cel mai simplu este să apelezi la brokeri auto care te pot sprijini în tot acest proces de achiziționare a unei mașini din Germania, începând de la participarea la licitații și până la oferirea unor variante de finanțare sub forma de leasing auto rulate sau noi.

La ce să fii atent când cumperi o mașină din Germania

Cele mai citite articole

Cumpărarea unei mașini este o cheltuială importantă pentru oricine, și care presupune planificare amănunțită. Când îți alegi o mașină aflată la mii de kilometri distanță, multe lucruri pot merge prost. Iată la ce să fii atent când îți alegi o mașină din Germania:

1. Piața auto din Germania vine cu o ofertă bogată și avantajoasă. Nu te abate de la planul stabilit acasă și nu lua în calcul varianta ”optimistă” a bugetului.

2. Cumpărarea unei mașini din Germania este avantajoasă, însă mare atenție la costurile pentru aducerea mașinii în România.

3. Este important să afli totul despre starea mașinii, înainte de a bate palma cu dealerul auto.

4. Ideal ar fi să poți cere o inspecție mecanică înainte de finalizarea achiziției. Acest lucru te va ajuta să depistezi problemele și defectele pe care o mașină le poate avea.

5. Cumpără de la dealeri auto autorizați pentru a te asigura că nu vei avea probleme cu actele mașinii, la venirea în țară.

În final, ia-ți timp să cântărești toate opțiunile și să te asiguri că vei lua decizia cea mai bună. Nu uita de buget și de tipul de mașină de care ai nevoie.

Cele mai citite articole

You may also like