Home Locuri Cea mai frumoasă bucătărie este cea pe comandă!

Cea mai frumoasă bucătărie este cea pe comandă!

by Dinu Alexandra

Alege mobilă bucătărie la comandă pentru cea mai importantă încăpere din locuința ta și nu vei regreta.

Reclamele ne îmbie frecvent cu seturi de mobilier pentru bucătărie de-a gata, la prețuri extrem de mici, dar nu întotdeauna varianta low-cost este cea mai bună.

Fie o asemenea garnitură de serie mare nu are calitatea și funcționalitatea sperată, fie piesele componente nu se potrivesc dimensiunilor bucătăriei tale, fie combinația dintre forma bucătăriei, tipul gresiei și faianței, accesoriile și ustensilele culinare nu se armonizează cu dulapurile suspendate și cu acelea așezate pe podea, cu masa unde se reunesc cei din casă spre a lua masa în mod cotidian, cu stilul colțarului, scaunele și celelalte elemente componente ale mobilierului.

O firmă de mobilă pe comandă în schimb se implică activ inclusiv în proiectarea produselor, nu doar în fabricarea lor, chiar și în montajul acestora. Mai ales în amenajarea unei bucătării frumoase, personalizate, în care întreaga familie să se simtă cu adevărat confortabil, chiar și instalarea mobilierului finit este de cea mai mare importanță.

Serviciul de proiectare a bucătăriei este esențial în succesul realizării unei garnituri de mobilier perfect.

Designerii talentați pot ca să pună pe hârtie dorințele clienților, chiar să le îmbunătățească dacă este cazul, așa încât ele să se potrivească perfect în încăperea unde vor fi poziționate la final.

Gama larga de mobilier de bucătărie ce se poate realiza la cerere și timpul relativ scurt de fabricare a produselor respective sunt acele argumente decisive care vin în sprijinul variantei de a nu cumpăra la întâmplare o garnitură pentru bucătărie de-a gata din showroom, ci de a comanda exact ceea ce se potrivește mai bine în casa ta.

Cele mai citite articole

În raport de bugetul pe care îl ai se poate stabili și numărul de piese din care să fie compusă garnitura, materialele din care setul să se realizeze, accesoriile mobilierului și, nu în ultimul rând, design-ul acestora.

Mobila pentru bucătărie pe comandă are un aspect frumos, mult mai prezentabil. Mai ales ferestrele vitrate ale dulapurilor suspendate realizate cu multă atenție la detalii, în mod armonios, pot crea o atmosferă caldă, intimă, liniștitoare.

Chinezii, specialiști desăvârșit în aranjarea spațiilor interioare, spun că o bucătărie bine aleasă este un loc unde energia pozitivă să se manifeste puternic, să fie o sursă de bunăstare materială și spirituală în ansamblu. Iată de ce este deosebit de important ca mai degrabă să se aleagă pentru interiorul bucătăriei mobilier personalizat și nu mobilă de serie, fără niciun pic de personalizare.

Așadar, indiferent că îți dorești o bucătărie încorporată, o bucătărie de colț, o bucătărie care să includă și un mic bar, ea poate deveni generatoare de emoții pozitive și de bună dispoziție, de relaxare pentru cei din casă.

Bucătăriile pe colț, spre exemplu, permit utilizarea maximă a spațiului din camera ce are destinația de bucătărie, făcându-l extrem de funcțional pentru treburile de zi cu zi.

Se poate comanda fabricarea unei bucătării unghiulare din componente separate din lemn masiv sau din alte tipuri de lemn: pal, MDF etc.

O bucătărie personalizată poate fi și aceea care prezintă pe ușile dulapurilor vederi din marile orașe ale lumii pe care le îndrăgești, schițe pitorești cu peisaje din natură, imagini cu fructe, alimente diverse ori elemente grafice care creează o atmosferă cu totul specială în bucătăria în cauză.

Alege mobilier de bucătărie pe comandă și lasă energiile aducătoare de prosperitate ca să intre în viața ta!

Cele mai citite articole

You may also like