Home Fun Cele mai bune sloturi cu zombie pe care să le încerci

Cele mai bune sloturi cu zombie pe care să le încerci

by GetLokal.ro

Jocul de păcănele video online este de obicei asociat cu un sentiment pozitiv care vine din câștigarea de bani reali. Cu toate acestea, procesul de joc devine și mai antrenant atunci când tema jocului ca la aparate se potrivește cu starea ta de spirit actuală. Având în vedere popularitatea festivităților de Halloween și ultima creștere a culturii fanilor zombi, jocul de sloturi care se concentrează pe lupta cu strigoii este acum în topul jocurilor.

Sensul original al cuvântului „zombie”, derivat din haitiană, se baza pe descrierea unui cadavru reanimat care putea fi găsit în majoritatea poveștilor folclorice despre Haiti. Vechile credințe haitiene sugerează că trupul unei persoane moarte s-ar putea întoarce ca un revenant dacă sunt implicate ritualuri magice precum voodoo. Cu toate acestea, cele mai recente interpretări ale genului oferă câteva modalități alternative de reanimare care rareori implică magia, fiind bazate în principal pe metode științifice, cum ar fi bolile, tratamentele radioactive, agenții patogeni, paraziții și experimentele care au mers groaznic de prost.

Jocuri video precum „Resident Evil” și „The House of the Dead” au contribuit la revenirea masivă și reinventarea tropiilor comune ale zombilor. Aceste jocuri au prezentat o abordare centrată pe filosofii pline de acțiune și metode științifice care includeau faptul că zombii erau capabili să se deplaseze cu o viteză supraomenească, strigoii încălcând tabuurile și convențiile sociale în lupta lor pentru libertate.

Franciza „The Walking Dead” a devenit o altă completare a filonului de zombi, în care sfârșitul lumii nu are nimic de-a face cu gheața sau focul, ci mai degrabă cu o armată de morți vii, aduși la viață de o infestare masivă. Mai jos, veți găsi selecția de sloturi zombie de top (atenție, buring hott nu este unul dintre ele!) pentru a adăuga ceva emoții la rutina dvs. de joc: 

100 Zombies

Acest joc de păcănele tulburător are 5 role și 4 rânduri pentru a te introduce direct în joc, unde un oraș drăguț s-a transformat în Zombieville din cauza unei erori științifice grave. Cu 100 de linii de plată, wild-uri stivuite și rotiri gratuite, 100 Zombies va deveni cu ușurință noul tău favorit. Jocul de păcănele are simboluri care includ un bătrân, un tânăr curajos și o fată misterioasă care luptă cu toată puterea lor împotriva strigoilor. Wild-ul este seiful, iar simbolul scatter este prezentat sub forma unui semn de risc biologic.

Zombie Moon

Legenda spune că, la fiecare 100 de ani, o Lună Zombie ciudată apare pe cer pentru a aduce haosul printre toți cei care trăiesc pe Pământ și se pare că scopul jucătorilor din acest joc de păcănele aventuros este de a-i readuce pe localnici la forma lor umană inițială. Acest joc de la Inbet are 5 role și 9 linii de plată, precum și o opțiune de joc automat, rotiri bonus și simboluri scatter pentru a-i face pe jucători să revină.

Zombie Lab

Zombie Lab este un joc de la Octavian Gaming care le oferă jucătorilor șansa de a-și testa abilitățile în cazul în care zombii încep să cutreiere pământul. Funcțiile bonus Zombie Lab sunt o adăugire plăcută la acest slot dens, care are 50 de linii de plată și un RTP de 95,60%, ceea ce este perfect pentru jucătorii care nu vor să își pună viața în pericol în timp ce intră într-un laborator cu diverse instrumente științifice.

Zombie Queen

Zombie Queen, un joc de păcănele de la Kalamba, pare să aibă toate bonusurile imaginabile, inclusiv rotiri gratuite, repetări, wild-uri ambulante și multiplicator wild. Acest joc cu 50 de linii de plată a fost conceput pentru a vă conduce în bârlogul unei doamne sinistre, cunoscută și sub numele de Zombie Queen. RTP-ul maxim al jocului este de 97,7%, iar jucătorii pot câștiga de 1930x pariul lor în timp ce explorează acest slot horror cu creiere în borcane și un cimitir care îți poate trimite fiori serioși pe șira spinării.

Zombie League

Cele mai citite articole

Zombie League este un joc de păcănele de la Woohoo Games, menit să aducă distracție pentru iubitorii genului înfricoșător de Halloween. Aici, jucătorii vor afla că zombii pot juca fotbal la fel ca și oamenii. Jocul este plin de caracteristici precum role în cascadă și multiplicatori progresivi care te vor ajuta să câștigi mult. Jocul de păcănele are 5 role, 3 rânduri și 243 de moduri de câștig, cu o rată de plată de 96,48%, ideală pentru jucătorii dedicați.

Concluzie

Suntem siguri că aceste sloturi cu zombie sunt extrăordinar de distractive și merită încercate de orice pasionat de sloturi. Important este să jucați responsabil!

Cele mai citite articole

You may also like