Home Fun 5 sloturi cu tematică istorică pe care merită să le încerci

5 sloturi cu tematică istorică pe care merită să le încerci

by GetLokal.ro

Pe măsură ce anii au trecut, pasionații de jocuri de noroc au putut să descopere o gamă mult mai variată de sloturi. Dacă la începuturi jocurile erau în general cu fructe, numere și cărți de joc, în ultimii ani au apărut tot mai multe producții inspirate din istorie, muzică, filme și multe altele.

În rândurile următoare, iată 5 jocuri cu tematică istorică pe care merită să le încerci:

1. Book of Ra Deluxe – Este unul dintre cele mai populare sloturi din istorie. A fost lansat tocmai în 2008 de compania Novomatic și încă se bucură de un succes impresionant. acest slot este inspirat din istoria Egiptului, astfel că și simbolurile sale sunt pe măsură: o statuetă, un scarabeu, un sacrofag, dar și cartea Book of Ra, care este cel mai dorit simbol. De asemenea, are și funcții specale și vine cu rotiri suplimentare. În plus, beneficiază și de funcția Gamble. Per total, Book of Ra este unul dintre cele mai populare sloturi din istorie, motiv pentru care au apărut și alte versiuni ale acestui joc.

2. Grace of Cleopatra – Cleopatra este una dintre cele mai cunoscute femei din istorie, dar în același timp în jurul său există și numeroase controverse. Iar Grace of Cleopatra, slot lansat de compania EGT în 2015, îi transpune pe utilizatori într-o călătorie plină de adrenalină în Egiptul Antic. Slotul beneficiază de un RTP de 96.23% și are 5 role și 3 rânduri. Pariul minim este de 0.20 RON, în timp ce cel maxim ajunge la 100 RON. Pe lângă cărțile de joc, printre simbolurile Grace of Cleopatra se mai regăsesc chipul lui Cleopatra, Iulius Cezar și Marc Antoniu. Jocul Grace of Cleopatra este disponibil la Unibet, operator licențiat ONJN care are un Super Casino în care se găsesc jocuri de top de la cei mai importanți producători de pe piață.

3. Napoleon & Josephine – Venind mai înspre istoria nu tocmai îndepărtată, acest slot este despre Napoleon Bonaparte și Josephine, prima împărăteasă din istoria Franței. Slotul este dezvoltat de compania WMS Interactive în colaborare cu Relax Gaming. Încă de la lansarea din septembrie 2017, utilizatorii au apreciat grafica acestui joc, dar și RTP-ul foarte bun, de 97.03%. Jocul are o grilă cu 5 role, 4 rânduri și 50 de linii de plată, volatilitatea fiind ridicată. În același timp, printre simbolurile sale se regăsesc chipul lui Josephine și Napoleon, dar și coliere, pandative și o coroană.

4. Attila the HunAttila Hunul este unul dintre marii barbari din istorie, care a cucerit numeroase teritorii în perioada în care a trăit și despre care s-au făcut multe filme. Iar cei de la Relax Gaming au creat acest slot despre povestea sa, ce conține 20 de linii de plată, 5 role și 3 rânduri. Grafica este excelentă, iar coloana sonoră te duce cu siguranță cu gândul la luptele duse de Attila Hunul. Printre simbolurile jocului se află scuturi de luptă, cai, luptători, conducători, animale și monede cu cai. De asemenea, Attila the Hun beneficiază și de funcții speciale și simboluri wild.

5. The Story of Alexander – Jocul celor de la EGT a fost lansat în 2016 și le prezintă utilizatorilor povestea lui Alexandru cel Mare, rege al Macedoniei și un strateg impresionant. Iar jocul The Story of Alexander este dispus pe 5 role și 4 rânduri, RTP-ul fiind de 96.02%. Pariul minim este de 0.50 RON, în timp ce cel maxim ajunge la 1000 RON. Printre simbolurile acestui joc se află Alexandru cel Mare, o prințesă, un elefant, o comoară și un armăsar. De asemenea, un simbol foarte căutat este un templu aurit.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil