Home Utile Cele mai căutate cadouri digitale de Crăciun, în 2021

Cele mai căutate cadouri digitale de Crăciun, în 2021

by GetLokal.ro

Suport auto wireless, lampă ring light, selfie stick cu trepied, stylus S-Pen, căști wireless, tastatură smart sau chiar un ceas inteligent sunt câteva dintre cele mai căutate cadouri digitale de Crăciun din acest an. Le puteți pune sub brad celor mari, celor mici, chiar și bunicilor.

De ce să alegeți cadouri digitale?

Aproape am încheiat încă un an dominat de digitalizare accentuată în toate domeniile, muncă la distanță și comerț online. Și iată că a venit și vremea cadourilor de Crăciun, pentru copii și nu numai. Ce mai alegem anul acesta? Parcă ne-am săturat de clasicele sticle cu vin, dulciuri și haine pentru care nu știm măsură destinatarului… 

Așadar, ce să fie mai potrivit pentru cadourile de Crăciun, decât accesoriile și dispozitivele digitale? Care, să recunoaștem, sunt utile oricui, ne ajută să fim mai eficienți, dar și să ne relaxăm și să ne distrăm, indiferent de vârstă. Iar unele dintre ele sunt suficient de ieftine pentru a fi cumpărate chiar de Secret Santa.

Iată ce cadouri digitale de Crăciun va recomandăm să alegeți pentru acest an:

Suport auto universal cu încărcare wireless

Dacă aveți cunoștințe care sunt mereu pe drumuri și știți că au telefoane de ultimă generație, le prinde bine, cu siguranță un suport auto universal Samsung cu încărcare wireless. Acest dispozitiv cu încărcare rapidă este compatibil cu toate dispozitivele care suportă încărcare Qi, cu excepția gamei Z Fold/ ZFlip. Așadar, doar trebuie să aflați ce tip de smartphone are destinatarul cadoului și dacă acesta suportă încărcarea wireless.

Selfie stick wireless cu trepied

Pentru că suntem în perioada vacanței și a Sărbătorilor în care ne întâlnim cu prietenii și familia, un selfie stick wireless cu trepied poate fi un cadou de familie foarte potrivit.

Selfie stick-ul este prevăzut cu telecomandă, care poate fi activată de la o distanță de 10 metri. Acesta dispune de cleme reglabile pentru telefoane de diferite mărimi și are o lungime de 20 cm. Se conectează cu telefonul foarte simplu, prin Bluetooth. Astfel, veți putea așeza telefonul la distanța potrivită. Nu va mai fi nevoie să vă înghesuiți pentru a apărea în cadru la selfie și nici ca unul din participanți să lipsească din poza evenimentului.

Brelocul inteligent SmartTag

Și, dacă tot am vorbit de vacanță, brelocul inteligent Samsung SmartTag este un accesoriu care se poate transforma într-un cadou folositor și simpatic. Acesta poate fi atașat de obiectele și ființele a căror localizare e importantă. Spre exemplu, se poate pune în buzunarul de la geaca de ski a copilului aflat pe pârtie sau la gâtul animalului de companie. De asemenea, dacă aveți un prieten uituc, brelocul Samsung SmartTag îl va scoate din încurcătură atunci când nu știe unde și-a lăsat cheile, căștile sau ochelarii.

Lampa LED Ring Light

Și în 2022 vom petrece timp în întâlniri online, cu siguranță. Cu colegii, cu partenerii de afaceri, cu potențialii clienți sau în apariții publice, în media. Iar lumina contribuie foarte mult la imaginea noastră profesională, la credibilitate și chiar la succesul întâlnirii. Ori, de ce nu, la o fotografie reușită sau o filmare postată în social media, în timpul liber. 

Lampa circulară LED ring light cu două trepiede este un cadou digital util, care va fi apreciat cu siguranță, de adulți și chiar de copiii mai mari. Lumina se poate ajusta pe 10 niveluri de intensitate și trei temperaturi de culoare: galben cald, alb cald și alb rece. Trepiedele au înălțimea de 35 cm – pentru birou și 173 cm – pentru podea.

Puteți comanda și lampa mai ieftină, doar cu suport de birou, dar, pentru diferența mică de preț și geanta inclusă, merită să alegeți varianta completă.

Cel mai performant stilou digital

Dacă vă doriți un cadou digital de Crăciun pentru cineva care deține deja un smartphone de ultimă generație sau o tabletă Samsung, Stylus S-Pen Pro de la Samsung este o idee bună. Acesta este cel mai performant stilou digital existent pe piață. Poate acționa și de la distanță prin funcția Air Actions, iar conținutul poate fi decupat rapid și mutat cu ajutorul funcției Smart Select. Se conectează prin Bluetooth, bateria durează 16 zile și poate fi localizat cu ajutorul aplicației Samsung SmartThings.

Tastatura inteligentă

Tastatura Samsung Smart Keyboard este un cadou digital de Crăciun foarte potrivit pentru un nativ digital, dar și pentru cei din jurul nostru care vor să își îmbunătățească productivitatea. Tastatura inteligență se poate conecta cu până la trei dispozitive în același timp, fiind compatibilă cu o gamă largă de telefoane, tablete, monitoare și televizoare inteligente. Astfel, dintr-un click, puteți comuta de pe televizor pe email sau de pe telefon pe laptop, fără să mai fie nevoie să vă deplasați, să căutați telecomanda sau telefonul.

Căștile wireless Galaxy Buds2

Pentru cei pasionați de muzică și de perfecțiunea sunetului, căștile wireless Samsung Galaxy Buds2 sunt cadoul perfect de Crăciun. Acestea au un design confortabil pentru o purtare îndelungată și sunt prevăzute cu difuzoare performanțe pentru o transmisie vocală îmbunătățită. Căștile wireless de la Samsung elimina zgomotul de fundal cu până la 98% și au o funcție specială prin care poți auzi atât cât ai nevoie din ambianța din jur.

Smartwatch – ceasul care te menține sănătos

Alaturi de smartphone, ceasul inteligent este, dintre toate cadourile digitale, cel mai personal cadou. Acesta este potrivit pentru cei apropiați pe care îi preocupă menținerea unei vieți sănătoase și a unei stări de bine, care fac mișcare sau care își doresc să își schimbe stilul de viață. Vor descoperi că nu se mai pot despărți de el și vă vor mulțumi în fiecare clipă pentru acest cadou.

Cel mai nou model de ceas inteligent de la Samsung este cel mai avansat accesoriu de monitorizare a stării de sănătate existent pe piață. Față de celelalte mărci, Samsung Watch4 monitorizează compoziția corporală, nivelul de hidratare, tensiunea arterială și oxigenul din sânge. Utilizatorul poate alege între 90 de activități sportive, între care și înotul, acest ceas fiind cel mai rezistent la apă dintre ceasurile inteligente. Analiza detaliată a somnului, chiar și monitorizarea sforăitului și sfaturi pentru un somn odihnitor sunt alte funcții de urmărire a sănătății pe care le are acest ceas performant.

Recomandări pentru alegerea cadourilor digitale de Crăciun

În general, când cumpărăm un cadou, trebuie să ne interesăm despre preferințele, nevoile și pasiunile persoanei care primește cadoul. În cazul cadourilor digitale, chiar dacă unele sunt mai puțin pretențioase, trebuie să verificăm compatibilitatea tehnică dintre dispozitive și accesorii. De asemenea, trebuie să verificăm originalitatea produselor și regiunea pentru care sunt produse, astfel încât să evităm că anumite funcții să nu fie disponibile. Putem contacta chiar magazinul online de la care cumpărăm, pentru a fi siguri de achiziția făcută.

Articol susținut de gsmfit.ro, magazinul online cu produse originale, unde găsiți toate produsele recomandate.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like