Home Locuri Cele mai frumoase destinații din lume

Cele mai frumoase destinații din lume

by GetLokal.ro

În ultima vreme, destinațiile de vacanță au devenit o modalitate excelentă de a învăța mai multe lucruri despre cultura locală dar și a descoperi frumusețile locului. Se pare că Mama Natură a fost foarte darnică în momentul în care a oferit farmec planetei noastre. Drept urmare, dacă ar fi să faci un top al celor mai frumoase destinații de vacanță, cu greu te-ai putea decide care dintre acestea merită să fie în fruntea clasamentului. Totuși, dacă ai nevoie de inspirație și nu ești hotărât ce loc să vizitezi în următoarea ta vacanță, găsești inspirație în rândurile de mai jos.

Canionul Antilopei, Arizona

Cu siguranță ai auzit cel puțin o dată despre acest loc spectaculos. Pereții imenși ai canionului au o formă și o culoare uimitoare, cum rar vezi în această lume.

Amplasarea acestei minuni a naturii este în zona triburilor Navajo, loc pe care băștinașii îl consideră sfânt. La o primă vedere, ai putea spune că este un scenariu desprins din filme, dar locul este cât se poate de real.

Mulți fotografi profesioniști, dar și turiști din toate colțurile lumii aleg acest loc de vacanță pentru a vedea cu ochii lor frumusețea unică în lume.

În anul 1997 a fost deschis vizitatorilor. Un alt lucru pe care trebuie să-l știi este că acest canion s-a format datorită eroziunii apei din perioada musonului. Cu toate că te poartă pe cotloane înguste și pare o adevărată aventură să-l descoperi, merită vizitat cel puțin o dată în viață.

Bulevardul Baobabilor, Madagascar

Dacă ești pasionat de natură, acest loc este pentru tine. Situat în Africa, acesta este unul dintre cele mai accesibile locuri în care poți vedea baobabi. Mai mult, este și unul dintre cele mai frumoase locuri pe care le vei vizita vreodată.

Drumul se întinde pe parcursul a 260 metri iar peisajele din jur te vor lăsa fără cuvinte. Oameni din toate colțurile lumii se adună în acest loc și.chiar dacă drumul este unul accidentat, acest lucru nu ar trebui să te oprească să-l vizitezi.

Bulevardul Baobabilor face parte dintr-un proiect de conservare a Ministerului de Mediu demarat în 2007.

Singapore

Dacă vizitezi Singapore, nu vei fi dezamăgit. Aici vei avea parte de o sumedenie de experiențe interesante și locuiri inedite pe care le poți vizita. În fruntea clasamentului se află Marina Bay Sands, hotelul de lux care te face să te simți ca un adevărat rege. Indiferent dacă vrei să înoți în piscina infinity și să privești orizontul, să guști preparate exclusiviste în restaurant sau să vezi un cazino incredibil, nu poți rata acest loc. Aici găsești peste 600 de mese și 2300 de aparate de sloturi.

Cele mai citite articole

Cu toate acestea, telefonul tău este suficient și îți oferă rotiri gratuite de acasă, în cazul în care nu ai drum prin Singapore în viitorul apropiat.

Iar dacă vrei să ai parte de o altfel de experiență, poți oricând să vizitezi Galeria Națională, să mergi la cel mai impresionant aeroport din lume Jewel Changi, să vezi parcul Merlion și multe alte locuri de poveste.

Plaja Boulders, Africa de Sud

Te-ai fi gândit vreodată că poți vedea pinguini în Africa? Ei bine, acest lucru este posibil și nu la o grădină zoologică, ci pe o plajă din zonă.

Pinguinii africani îți vin în întâmpinare în orașul Simon, la sud de Cape Town. Chiar dacă peisajele de aici, printre care plajele și zonele muntoase sunt un motiv suficient de bun pentru a face o vizită în zonă, turiștii vizitează acest loc pentru o altă atracție, pinguinii – se găsesc în număr destul de mare pe aceste meleaguri, fiind aproximativ 2500, ceea ce înseamnă că vei avea ocazia să îi admiri în toată splendoarea.

Bora Bora și bariera de corali

Insula magnifică Bora Bora din Polinezia Franceză te va fermeca cu plajele sale cu nisip fin și ape cristaline.

Nu doar că vei realiza fotografii minunate, pentru care prietenii tăi te vor invidia, dar vei avea parte de momente pe care nu le vei uita prea curând, dacă vizitezi acest loc.

Un alt lucru pe care ar trebui să-l știi este că acest loc nu are transport public. Drept urmare, te poți deplasa fie pe jos, fie cu bicicleta.

Un lucru pe care nu multă lume îl știe este semnificația din spatele florilor pe care femeile de aici le poartă. O floare purtată la urechea stângă înseamnă că acea femeie este căsătorită sau logodită, în timp ce floarea la urechea dreaptă înseamnă că femeia este singură.

Lumea este plină de locuri spectaculoase, unele dintre acestea mai aproape decât te-ai aștepta. Dacă îți plac frumusețile naturii, ai o grămadă de locuri dintre care poți alege. În plus, dacă te impresionează opulența și clădirile luxuriante, sigur vei găsi cel puțin un loc pe placul tău. În rândurile de mai sus găsești câteva astfel de locuri, fiecare oferind un farmec aparte. Tu pe care dintre acestea le-ai vizita prima dată?

Cele mai citite articole

You may also like