Home Servicii Cele mai importante criterii de achizitionare a hidrofoarelor ieftine

Cele mai importante criterii de achizitionare a hidrofoarelor ieftine

by Dinu Alexandra

Atunci cand oamenii cauta sa faca o investitie importanta pentru propria lor gospodarie, anume sa isi achizitioneze hidrofoare ieftine, nu pot trece peste etapa documentarii. Documentarea se poate face online si sfaturile specialistilor sunt de bun augur, ajutand clientii sa ia cea mai buna decizie in acest sens.

In fond, un hidrofor ieftin si bun trebuie sa extraga apa de la o adancime maxima (suprafata sau la mica adancime) astfel incat utilizatorii sa poata iriga, de exemplu o gradina. Modelele cu manometru, presostat si protectie termica sunt cele mai fiabile insa sunt si alte modele demne de luat in considerare. Online este disponibila cea mai variata gama de idrofoare, atat cele de inox, cu ejector, de adancime, cu dubla aspiratie, pentru alimentare cu apa din puturi sau fantani.

Cum se alege un hidrofor?

Persoanele care locuiesc in mediul rural, la curte, in zone mai putin dezvoltate ca si infrastructura care nu se pot conecta la reteaua de canalizare pot opta pentru alimentarea locuintei cu apa si efectuarea irigatiilor si in alt mod. Gradinaritul si treburile gospodaresti pot fi indeplinite cu succes cu ajutorul unui dispozitiv eficient ce permite energie si nu genereaza mult zgomot, unui dispozitiv durabil si care nu se strica repede, ce are in componenta un mecanism simplu cu rolul sustragerii si filtrarii apei, pompand-o spre utilitatile dorite.

Cele mai citite articole

Clientii trebuie sa tina cont de principiul de functionare, majoritatea produselor nu numai extrag apa ci o si filtreaza, dar si de tipul de hidrofor de care au nevoie. Hidrofoarele de suprafata ajung pana la 7 maxim 8 metri in adancime si nu pot fi folosite pentru a aduce apa din puturi adanci, in vreme ce hidrofoarele de mare adancime aduc apa de la adancimi mai mari de 8-9 metri.

Criterii importante de care trebuie sa tina cont clientii in alegerea hidroforului

Clientii care cauta un model de hidrofor bun trebuie sa isi indrepte atentia catre produsele cu pompa submersibla sau de suprafata, in functie de natura sursei apei care alimenteaza locuinta. Pompele pot fi din inox sau din fonta, iar clientii trebuie sa tina cont de faptul ca inoxul este un aliaj extrem de rezistent la coroziune cu un randament de 10 metri cubi la ora in vreme ce fonta este rezistenta si atinge uneori aceleasi debite ca si inoxul.

Indicatorii de performanta ai hidroforului sunt foarte importanti. Puterea este exprimata in Watti si pe masura ce puterea este mai mare, si capacitatea hidroforului de a aduce apa de la adancimi mari creste. Marimea dispozitivului este un criteriu ce trebuie adaptat la numarul de consumatori in vreme ce presiunea variaza in functie de cantitatea de apa scoasa de la adancime.

Se recomanda achizitionarea hidrofoarelor care pornesc automat atunci cand presiunea din interior scade, cele cu optiuni suplimentare, care nu necsita mentenanta si intretinere constanta.

Cele mai citite articole

You may also like