Home Servicii Cinci avantaje pe care le aduce Microsoft Office 365 oricarei afaceri

Cinci avantaje pe care le aduce Microsoft Office 365 oricarei afaceri

by Dinu Alexandra

Pentru oamenii de afaceri care cauta cel mai mic pret la Office 365, pentru cei care cauta solutii eficiente la problemele lor, exista o noua metoda de abordare disponibila in mediul online. Office 365 este un sistem foarte simplu, o platforma de servicii Cloud, care ofera produse familiare Microsoft online sau prin intermediul unui abonament. Aceste aplicatii sunt functionale intr-un timp foarte scurt si sunt ideale pentru orice business, indiferent de marimea sau de obiectul de activitate.

Ce avantaje ofera platforma Microsoft 365

  • usurinta in utilizare – comparativ cu baza de date client-server, acest sistem este mult mai usor de inteles si de folosit;
  • posibilitatea importului si exportului din si spre alte aplicatii Microsoft Office;
  • existenta unor sabloane predefinite pe care utilizatorii le pot folosi pentru a crea si a publica date;
  • posibilitatea construirii si publicarii unor baze de date web fara efort;
  • crearea solutiilor personalizate de catre programatori;
  • vizualizarea rapoartelor importante si exportul acestora in format PDF.

Principalele servicii Microsoft Office 365

Office 365 ofera clientilor servicii de exchange, care implica gazduirea de e-mail la nivelul intreprinderii, dar si servicii de stocare de tip One Drive. Mai mult decat atat, Microsoft Office 365 ofera posibilitatea mai multor persoane sa colaboreze la proiecte si ofera securitate maxima. Serviciile online au fost construite pornind, in primul rand, de la securitatea utilizatorilor, de aceea exista protectie impotriva malware, filtre antispam si antivirus cu motoare de scanare performante.

Cele mai citite articole

Aplicatiile Microsoft 365 includ Microsoft Excel, Word, Outlook, PowerPoint, OneNote, iar principalele servicii sunt: Exchange, Share Point, One Drive, Microsoft Terms. Pe langa securitate, utilizatorii beneficiaza si de fiabilitate, gratie multiplelor data center-uri din intreaga lume, precum si de compatibilitate cu Windows 7, Windows 8 si 8.1, precum si Windows Vista SP2. Cu Microsoft Office 365, companiile si utilizatorii lor au cele mai bune functii si functionalitati ale celor mai recente versiuni ale produselor office.

Cu alte cuvinte, clientii sunt la zi cu toate noutatile si lucreaza cu cea mai recenta versiune a aplicatiilor preferate. In calitate de administratori de retea, clientii Microsoft Office 365 pot gestiona acreditarile fiecarui utilizator si permisiunile de acces in functie de nivelul la care se afla. Administratorii pot accesa centrul de oriunde pentru a configura adresele de e-mail ale noilor utilizatori, pentru crearea scripturilor personalizate si nu numai.

Sunt incluse protectia anti-malware, filtrarea anti-spam si alte beneficii ce vizeaza protectia e-mailului impotriva amenintarilor prezente online. Gratie serviciului Share Point online, spatiul de stocare este generos, fisierele pot fi accesate si stocate oriunde, iar rapoartele pot fi partajate cu colegii de echipa, cu partenerii de afaceri sau cu clientii.

Cu alte cuvinte, abonamentul Microsoft Office 365 este mult mai bun decat licenta permanenta, fiind o investitie majora pentru intreaga companie. Utilizarea Microsoft 365 face ca toti angajatii sa fie productivi si sa utilizeze un mediu de lucru online, instant, pe orice dispozitiv cu conexiune la internet.

Cele mai citite articole

You may also like