Home Servicii Criterii esentiale pentru alegerea apartamentului de inchiriat

Criterii esentiale pentru alegerea apartamentului de inchiriat

by Dinu Alexandra

Mutarea intr-un nou apartament inchiriat poate deveni problematica in cazul in care chiriasul nu isi ia toate masurile de siguranta pentru a nu se lasa pacalit. Agentia Bliss Imobiliare le pune la dispozitia persoanelor interesate numeroase apartamente in Bucuresti de inchiriat precum si servicii prompte si un personal dedicat.

Inchirierea unui apartament sub presiunea timpului

Atunci cand apartamentul inchiriat trebuie eliberat, cand intervine o situatie care implica schimbarea domiciliului de urgenta, oamenii nu trebuie sa stea prea mult pe ganduri, ci sa actioneze prompt pentru a-si gasi casa pe care si-o doresc, fie ea doar pentru cateva luni sau, poate, pentru cativa ani.

Apartamentul perfect nu se ascunde in spatele unui anunt online sau in ziarul local, in care proprietarul nu ofera prea multe detalii, ci, mai degraba, pe un site foarte bine pus la punct, in care fiecare apartament este prezentat asa cum se cuvine, cu toate informatiile de care clientii si potentialii chiriasi au nevoie, alaturi de fotografii foarte bine realizate.

Sub presiunea timpului, reprezentantii echipei Bliss Imobiliare, consultanti specializati, sunt gata sa isi ajute clientii sa semneze cat mai repede contractul si sa isi mute lucrurile la timp. Totul se va desfasura in deplina legalitate, cu sprijin din partea unor persoane cu experienta in domeniul tranzactiilor si inchirierilor imobiliare.

Gasirea unui apartament de inchiriat sub presiunea numarului de camere/ dotarilor

Cele mai citite articole

Unii clienti cauta apartamente cu doua camere, altii cu trei sau chiar patru camere, in functie de numarul membrilor familiei, dar si de bugetul disponibil. In plus, apartamentele de inchiriat pot fi mobilate sau nemobilate, pot avea dotari dintre cele mai diverse si fiecare aspect este important pentru luarea unei decizii corecte.

Gasirea unui apartament de inchiriat in zona potrivita

Zona in care urmeaza sa fie inchiriat apartamentul depinde, de regula, de apropierea de locul de munca al cel putin unuia dintre membrii familiei, de apropierea de o unitate de invatamant la care merg copiii, dar si de alte criterii. Unii clienti cauta in apropierea locuintei un cabinet medical, un magazin mare, poate chiar si un parc, pentru a nu fi nevoiti sa parcurga cu masina cativa kilometri doar pentru a-si face cumparaturile sau pentru a iesi la plimbare.

Gasirea unui apartament de inchiriat care nu necesita reparatii si imbunatatiri

Si acest aspect este foarte important. Un apartament de inchiriat in Bucuresti care are nevoie de reparatii si de imbunatatiri din prima luna este o alegere foarte proasta, deoarece, chiar daca de cele mai multe ori interventiile sunt suportate de proprietar, cu posibilitatea de a i se scadea suma din urmatoarea luna de chirie, acestea necesita timp si sunt deranjamnte. Apartamentele oferite spre inchiriere de catre reprezentantii agentiei Bliss Imobiliare sunt in cea mai buna stare, au toate dotarile bine puse la punct, verificarile la zi si o echipa de experti care se ocupa de toate aceste aspecte pentru ca totul sa decurga perfect.

Fiecare apartament oferit spre inchiriat este prezentat in detaliu pe site, de la pretul chiriei lunare pana la zona in care este situat, ce se afla in apropiere, care sunt dotarile de care dispune si, nu in ultimul rand, fotografii relevante care sa ajute clientul sa faca o alegere pentru cativa ani.

Cele mai citite articole

You may also like