Home Film Cronică de film: Lupul de pe Wall Street (The Wolf of Wall Street)

Cronică de film: Lupul de pe Wall Street (The Wolf of Wall Street)

by GetLokal.ro
The Wolf Of Wall Street"

Acum ceva timp vă povesteam despre un nou film în cinema: Lupul de pe Wall Street (The Wolf of Wall Street). Filmul va avea premiera în cinematografe pe 10 ianuarie, fiind o peliculă distribuită de MediaPro Distribution.

Filmul prezintă echipa deja cunoscută Martin Scorsese și Leonardo DiCaprio (după „Bandele din New York“, „Cârtiţa“, „Aviatorul“ şi „Shutter Island“) și este o comedie – acțiune ce merită văzută la început de an.

Este baza pe romanul autobiografic al lui Jordan Belfort, iar pelicula povestește despre viața unui broker, care a trăit visul american până când acesta s-a transformat în coşmar. Cu o ascensiune fulgerătoare, o lăcomie fără limite și succes cu mult exces, puterea dobândită de personajul principal l-a transformat într-un adevărat infractor, implicat în scandaluri de corupţie, înşelăciune şi crimă.

Cele mai citite articole

La toate de mai sus se adaugă femei, putere, multe droguri, la fel de mult alcool, petreceri, tentații și decizii mai mult decât neinspirate. Finalul? Îl veți afla la cinematografe, pentru că în ciuda faptului că filmul este unul destul de lung (durează 165 de minute) vă garantez că veți rămâne cu ochii pe ecran tot filmul.

Leonardo DiCaprio este în film alături de Jonah Hill, Matthew McConaughey, Jean Dujardin, Jon Bernthal şi Jon Favreau.

Din film:

Bazat pe o poveste reală, Lupul de pe Wall Street urmăreşte ascensiunea şi declinul lui Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio, nominalizat la trei premii Oscar), un agent de bursă new-yorkez care, împreună cu gaşca sa veselă de brokeri, dobândeşte o avere uriaşă fraudând investitori, uşurându-i de milioane de dolari. Filmul urmăreşte aventura incredibilă a lui Belfort, care se transformă din tânărul corect şi nou-venit pe Wall Street în cel mai corupt jucător la bursă şi un adevărat cowboy al acţiunilor vândute public (IPO). După ce îi parvine o avere inestimabilă, Jordan îşi finanţează propriile plăceri: femei, barbiturice, cocaină, maşini, o soţie supermodel, şi dorinţa insaţiabilă de agonisire. Dar tocmai când compania lui Belfort, Stratton Oakmont, ajunge pe culmile satisfacţiei hedoniste, Comisia de Supraveghere a Schimburilor de Bunuri Mobiliare şi FBI-ul descoperă imperiul său al excesului.

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil