Home Ne place Cum alegi chiuveta pentru baie?

Cum alegi chiuveta pentru baie?

by Dinu Alexandra

Vrei sa iti modernizezi baia? Chiuveta va avea un impact semnificativ asupra intregului aspect al baii. Dar nu este doar o chestie estetica care conteaza intr-un spatiu functional. Chiuveta va fi folosita zilnic de mai multe persoane daca este montata intr-o baie de familie, si trebuie sa fie confortabila si usor de utilizat.

Pentru ca exista pe piata o multitudine de stiluri si o gama larga de materiale, iata cateva sfaturi pentru a alege lavoare baie.

Chiuvete fara picior. Au forme elegante si au un impact deosebit asupra privitorilor fie ca vorbim despre o singura chiuveta sau una dubla. Pentru ca ocupa o mai mare parte din podea decat cele cu picior, chiuvetele fara picior sunt recomandate in baile mai mari.

Chiuvetele cu picior, asa cum spune si numele, sunt insotite de un piedestal care ascunde instalatiile de scurgere si cele de alimentare cu apa. Ele sunt extrem de populare si, din punct de vedere al designului, pot fi atat moderne, cat si simple,  clasice, in functie de preferinte.

Chiuvetele cu semi-picior sunt prinse in perete, dar au si un picior mai scurt, care nu ajunge pana in podea. Avantajul acestui model este ca instalatiile sunt mascate si, pentru ca piciorul nu atinge podeaua, camera va parea ceva mai spatioasa.

Chiuvetele prinse pe perete lasa un spatiu liber considerabil sub ele. Principalul avantaj al acestui model este ca pot fi pozitionate la orice inaltime, pentru a putea fi accesibile atat adultilor cat si copiilor. Pentru un aspect cat mai elegant, va recomandam sa alegeti pentru acest model de chiuveta niste instalatii de scurgere metalice.

Chiuvete prinse pe blat sunt practice, elegante si mai ales usor de montat. Pot fi asezate pe orice tip de blat, indiferent ca il luati gata facut sau il faceti la comanda, odata cu mobila. Aceste tipuri de chiuvete de baie sunt ideale pentru ca nu ocupa mult spatiu, sunt practice si sunt disponibile intr-o gama larga de modele, fabricate in diverse forme si din diverse materiale.

Chiuvetele pentru colt au aparut pentru a satisface nevoile clientilor care dispun de un spatiu restrans in baie. Si in cazul acestui model, recomandate sunt instalatiile metalice pentru un aspect elegant.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like