Home Fashion Cum alegi portofelul de damă, un accesoriu indispensabil

Cum alegi portofelul de damă, un accesoriu indispensabil

by GetLokal.ro

Unul dintre accesoriile care nu trebuie să lipsească din geanta unei femei este portofelul. Acest obiect util își are locul în fiecare geantă și chiar dacă a fost creat inițial pentru a păstra banii, portofelul a dezvoltat numeroase întrebuințări. 

Pe lângă bani, în portofel se pot păstra și carduri, permise, cărți de vizită sau diferite documente. La unele evenimente, un portofel elegant, cu design deosebit, are rolul de a înlocui poșeta.

Vrei să afli cum poți alege un portofel de damă ideal? Iată câteva informații utile, care te ajută să iei decizia optimă.

Optează pentru un material rezistent

Portofelul trebuie să fie confecționat dintr-un material de calitate, precum pielea. Materialul definește eleganța și durabilitatea produsului, de aceea pielea este alegerea optimă. Investește într-un portofel de damă de cea mai bună calitate, pe care îl poți folosi ani întregi, fără să te temi că se destramă.

Descoperă colecția de portofele de damă de pe epantofi.ro și alege modelul care ți se potrivește, în funcție de mărime, culoare și compartimentare.

Selectează culoarea care ți se potrivește

Ai ales materialul ideal pentru portofel? Orientează-te și în ceea ce privește culoarea – îți dorești un portofel monocrom sau un model într-o combinație de culori? Pentru a ști ce să alegi, ia în calcul atât preferințele tale, cât și ocaziile în care urmează să porți un portofel.

De exemplu, portofelele în culori închise, sunt ideale pentru domeniul profesional, în timp ce modelele colorate, sunt ideale pentru evenimentele distractive sau pentru persoanele feminine și boeme. 

Dacă te regăsești în ambele situații, poți opta pentru două portofele de damă diferite, pe care să le schimbi, în funcție de eveniment.

Verifică interiorul portofelului

Cele mai citite articole

Înainte să alegi portofelul ideal, analizează cu atenție și interiorul, care trebuie să corespundă nevoilor tale. Folosești multe carduri? Asigură-te că alegi un portofel cu spații special destinate pentru carduri. 

În cazul în care ții cu tine permisul de conducere, buletinul, certificatul de naștere și alte documente, ai nevoie de un portofel de dimensiuni mari, în care să ții actele în siguranță.

Ții în portofel monede? Asigură-te că ai compartimente dedicate, pentru a găsi rapid banii de care ai nevoie.

Cumpără modelul de care ai nevoie

Din fericire, există numeroase modele de portofele, astfel încât poți să optezi pentru modelul care te reprezintă. Cele mai comune sunt portofelele de dimensiuni medii, de tip acordeon. Acestea sunt încăpătoare, se îndoaie ușor și sunt ideale pentru depozitarea banilor, a actelor și a cardurilor de tot felul.

Atunci când preferii să ții banii într-o parte și actele în alta, poți opta pentru un portofel pentru documente, mic și subțire, perfect pentru femeile care vor să evite portofelele voluminoase. Există și portofele pentru călătorie, care îți permit să păstrezi cu ține acte precum pașaportul sau biletul de avion.

Ține cont de forma și designul portofelului

Nu în ultimul rând, forma și designul portofelului depind de nevoile tale. Poți cumpăra un portofel mai mare sau mai mic, de formă ovală, pătrată sau dreptunghiulară. În ceea ce privește designul, ai de ales dintr-o mulțime de variante.

Poți opta pentru un portofel cu design minimalist, un model vintage sau unul colorat, cu diferite detalii precum capsele sau fermoarele.

Portofelul de damă este un accesoriu unic, pe care îl găsim întotdeauna într-o geantă. Datorită utilității sale, portofelul merită fiecare investiție și spune multe despre personalitatea ta și despre stilul care te reprezintă.

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil