Home Prin oras Cum îți petreci pauza de masă?

Cum îți petreci pauza de masă?

by GetLokal.ro

La birou timpul trece altfel și de fiecare dată ți-ai dori ca în ora aceea de pauza să reușești să faci cât mai multe posibil, dar să te și relaxezi sau să reușești să rezolvi din problemele pe care nu ai vrea sa le lași pentru sfârșitul zilei.

Există multe activități pe care le poți face în pauza de masă. Ce zici de următoarele?

  1. Ieși la shopping, mai ales dacă ești aproape de un mall. Poate nu e o idee nouă, însă de multe ori este de-a dreptul terapeutică. Simplul fapt că faci ceva ce nu are nicio legătură cu ziua ta de muncă obișnuită, te va face să te simți bine. Și poți împleti utilul cu plăcutul, mai ales dacă mergi în pauza de masă să cumperi un cadou pentru o persoană dragă sau pentru un sărbătorit.
  2. Ai în sfârșit ocazia să mănânci într-un loc nou și să socializezi cu cei mai dragi colegi. E greu să te împrietenești cu toți colegii în atmosfera de birou, mai ales că de multe ori cu unii nici nu apuci să vorbești. Însă, la masă totul se schimbă. Dacă vă plac ofertele cu meniuri de prânz la restaurante bune, la Trattoria Buongiorno au oferte de prânz, dar și de seară, mai ales lunea și marțea când sunt zile de paste sau pizza. Așa că în cazul în care nu reușești să ieși cu colegii la masă, poate puteți sta de vorbă și pe seară, după terminarea programului.
  3. Pregătești o excursie împreună cu familia? Poți să cumperi biletele, să stabilești ce veți vizita și să cauți cele mai bune restaurante din zonă. Practic, profiți de acea oră liberă și ajungi să plănuiești și excursia pentru care muncești din greu.
  4. Îi suni pe cei dragi. Se întâmplă să ajungi prea târziu acasă și să fie o oră nepotrivită pentru a suna bunicii sau părinții, profită de pauza de prânz. Seara, mulți oameni sunt obosiți și nu au neapărat chef de vorbă, însă la prânz lucrurile stau altfel. Profită și vorbește cu cei dragi în ora pe care o ai la dispoziție la birou.
  5. Poți participa la tot felul de cursuri online, ca să înveți lucruri noi sau informațiile pe care dorești să le știi mai bine. Acum sunt atâtea cursuri online și platforme speciale, pline de cursuri interesante. Dacă preferi să stai în fața calculatorului în pauza de masă, poate găsești ceva nou de învățat.

Pauza de masă poate fi un moment minunat, plin de activități care îți fac plăcere.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like