Home Servicii Cum poate beneficia afacerea ta de producția video?

Cum poate beneficia afacerea ta de producția video?

by GetLokal.ro

Simplu spus, producția video este procesul de producție a conținutului video. Așadar, producția video ar putea însemna orice, de la o filmare rapidă pe smartphone până la un videoclip de vânzări bine gândit, filmat de o companie de producție media. Când lucrezi cu o companie profesionistă, producția video înseamnă totul, de la brainstorming și acordul asupra unui concept, la logistica filmării, până la editarea finală și livrarea videoclipului tău. 

De ce merită să apelezi la producția video?

Creșterea exponențială a smartphone-urilor și a utilizării internetului în ultimii ani a făcut ca oamenii să urmărească tot mai multe videoclipuri. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că, pentru companii, conținutul video este o nouă oportunitate uriașă de a-și implica publicul, de a dezvolta conștientizarea mărcii, de a converti vânzările și de a transmite informații. În loc să te gândești la videoclipuri ca la ceva ce ai împrumuta de la Blockbuster sau ceva ce poți viziona pe MTV, gândește-te la conținutul video ca la o nouă modalitate interesantă de a-ți dezvolta afacerea.

Producția video include:

 • producție video promoțională
 • producție video explicativă
 • videoclipuri corporative
 • videoclipuri pentru platformele tale de socializare
 • videoclipuri de antrenament
 • videoclipuri cu studii de caz practice 
 • scurtmetraje de marcă
 • videoclipuri aeriene și videoclipuri cu interval de timp

Cine creează conținut video?

Când auzi „conținut video”, primul tău gând este probabil la adolescenții care folosesc Snapchat sau influenceri de pe Instagram care creează povești. Și o mare parte din conținutul video este realizat de persoane fizice pe rețelele sociale. 

Cu toate acestea, pentru videoclipurile filmate și editate profesional, majoritatea companiilor media, antreprenorii și brandurile folosesc un studio de producție video profesională, care poate gestiona fără probleme procesul de la început până la sfârșit.

Cele mai citite articole

Încă nu ești sigur cum te poate ajuta acest lucru pe tine și afacerea ta? În 2019, conținutul video reprezenta 80% din tot traficul de internet al consumatorilor. Ceea ce înseamnă că nu îți mai permiți să ignori potențialul producției video pentru afacerea ta. 

Serviciile profesionale de producție video te pot ajuta să deschizi noi piețe de consum, să adaugi credibilitate și implicare prezenței tale online și să crești ratele de conversie. Și acestea sunt doar câteva beneficii.

Știai că:

 • 55% dintre oameni urmăresc videoclipuri online în fiecare zi
 • Companiile care folosesc video au cu 41% mai mult trafic web din căutare decât cele fără conținut video 
 • Includerea unui videoclip pe pagina ta de pornire poate crește ratele de conversie cu 80% 

Cine folosește conținutul video?

Toata lumea! Din ce în ce mai mult, conținutul video online este consumat de aproape toate categoriile demografice. Deși, fii atent, acest lucru nu înseamnă că fiecare tip de videoclip va atrage orice grup demografic. 

Cunoașterea publicului tău și a tipului de videoclip care se potrivește cel mai bine scopului tău este esențială. Acesta este un alt avantaj al folosirii unei companii de producție video – aceasta are experiență în crearea diferitelor tipuri de conținut video și poate adapta videoclipul exact pentru nevoile tale.

Cele mai citite articole

You may also like