Home Fashion Ai peste 40 de ani? Ce piese vestimentare la modă ar trebui să aleagă un bărbat matur?

Ai peste 40 de ani? Ce piese vestimentare la modă ar trebui să aleagă un bărbat matur?

by GetLokal.ro

Se spune că viața începe abia după 40 de ani. Când începi următorul deceniu al vieții tale, nu trebuie să renunți la cămașa ta preferată sau la pantalonii mai largi. Secretul constă în combinația potrivită de haine și alegerea unei anumite ținute pentru fiecare ocazie. Mai jos vei găsi câteva sfaturi despre modă pentru orice tip de peste 40. Cum ar trebui să se îmbrace bărbații maturi?

Ești unul dintre băieții de peste 40 de ani? E timpul să te împrietenești cu croitorul

Viața este prea scurtă pentru a purta haine nepotrivite în care pur și simplu nu arăți bine. Cel mai probabil, la această vârstă ai deja un loc de muncă bun, o familie și o poziție de care ești mândru. De aceea, este timpul să găsești un croitor bun și să te împrietenești cu el, pentru că nu există un accesoriu mai bun pentru un bărbat de 40 de ani decât un costum perfect croit.

De ce merită să investești în el? În principal datorită potrivirii perfecte la silueta. Un set pe măsură se potrivește perfect siluetei tale, mascând ceea ce ai prefera să ascunzi de lume. Este vorba, în principal, de câteva kilograme în plus pe ici pe colo. Datorită unei întâlniri cu croitorul, sacoul va avea lungimea perfectă a mânecilor, iar materialul se va potrivi perfect pe umeri si spate. 

În garderoba unui tip de 40 de ani, trebuie să fie loc pentru măcar câteva cămăși

O cămașă este un plus obligatoriu în garderoba oricărui tip peste 40 de ani. Moda nu joacă niciun rol în această chestiune, pentru că ar trebui să alegi, înainte de toate, modele atemporale de pe Il Mod  în culori discrete pe care le vei putea purta zilnic și cu costumul tău nou, pe măsură. 

Cele mai citite articole

Desigur, nu poate fi orice cămașă. Bărbații maturi apreciază cu siguranță durabilitatea și calitatea înaltă, datorită cărora nu trebuie să le înlocuiască cu altele noi în fiecare sezon. De aceea, cea mai bună alegere vor fi modelele din bumbac clasic.

Bărbații peste 40 de ani ar trebui să se inspire din modă, nu să o urmeze orbește

Ceea ce arată grozav pe modelele de pe podium-uri, pe muritorii obișnuiți, pe care natura nu i-a înzestrat cu mușchi sau cu o siluetă proporțională, nu trebuie să arate la fel de bine. Dar nu trebuie să ai o problemă cu asta, dacă nu urmezi orbește tendințele. Dacă ești un tip de 40 de ani, atunci moda ar trebui să fie doar o inspirație, nu un factor determinant pentru ceea ce trebuie să porți.

De exemplu, cămășile desfăcute aproape până la ultimul nasture sunt foarte populare, dar la o anumită vârstă nu este potrivit să-ți arăți corpul în așa fel. Excepție fac, desigur, excursiile la plajă – totul este permis pe litoral. În garderoba unui bărbat matur de peste 40 de ani, nu ar trebui să existe nici tricouri cu decolteu adânc, iar cămășile trebuie să fie întotdeauna închise până la penultimul nasture.

Ce să porți în locul lor? Alegerea este cu adevărat uriașă. Este o idee grozavă să te răsfeți cu tricouri cu decolteu rotund sau tricouri polo pe care le poți purta indiferent de ocazie. Materialele de bună calitate, culorile atemporale și croielile universale vor face ca tricourile să te servească multe sezoane, indiferent de tendințele actuale.

 

Cele mai citite articole

You may also like