Home Utile Feliator mezeluri resigilat SL-250A: Tu ai nevoie de el?

Feliator mezeluri resigilat SL-250A: Tu ai nevoie de el?

by GetLokal.ro

Feliator mezeluri resigilat SL-250A: Tu ai nevoie de el?

Feliator mezeluri resigilat SL-250A, iată ce ofertă interesantă pentru afacerea ta găsești acum pe site-ul tcromania.com! Este un aparat semiautomat, care are o carcasă din aluminiu, ascuțitor și grosime de feliere variabilă. Motorul este silențios. Cu ajutorul lui se poate secționa inclusiv carne și legume congelate, atribute care îl face ideal pentru unitățile HoReCa.

De ce merită să comanzi un feliator mezeluri?

Cunoscut și sub denumirea populară de “mașină de tăiat carne”, echipamentul de feliere este un utilaj esențial și în multe unități alimentare, precum ar fi un raion de mezeluri, un restaurant, o cantină.

Feliatorul este un aparat care garantează, în momentul când este folosit corect, pe lângă ușurință și viteză, o tăietură precisă și standardizată a alimentelor din categoria mezelurilor, indiferent că este vorba de salam, cârnați, șuncă sau alte tipuri de produse din carne dezosate.

Acest echipament HoReCa, după cum sugerează și numele său, este un utilaj special proiectat pentru felierea produselor din carne în diferite grosimi, de la foarte subțiri până la felii foarte groase.

Având un disc special pentru tăieturi ale preparatelor din carne și o masă de tăiere cu alunecare lină, feliatorul permite să se facă secțiuni cu mare rapiditate și precizie, fără efortul angajatului ce manevrează echipamentul, inclusiv va permite să se aleagă grosimea feliei în funcție de cererile exprese ale clienților. 

Drept urmare, clienții vor fi mai mulțumiți și operatorul poate deservi mai mulți oameni în mai puțin timp, deoarece fiind practică și intuitivă, mașina de feliere mezeluri din oțel inoxidabil nu necesită la fel de mult timp și efort ca o feliere manuală clasică, inexactă, realizată cu un cuțit.  

Feliatorul de mezeluri profesional: beneficii principale

Există numeroase avantaje pe care un echipament de feliere le poate aduce afacerii tale. Printre acestea se numără:

  • Standardizarea tăierii mezelurilor

Cu feliatorul pentru produse din carne este posibil să alegi grosimea specifică pentru fiecare tăietură efectuată în funcție de cererea clienților și să o menții pe tot parcursul procesului de secționare, standardizându-se astfel toate tăieturile.

  • Productivitate crescută

Cu partea glisantă și lamă ascuțită, mașina de feliat carne face procesul de secționare mai rapid, mai sigur, fără a se mai pierde produs și timp, așa cum se întâmplă adesea când mezelurile sunt feliate manual.

  • Sistemul de ascuțire

Cu discul întotdeauna ascuțit, rezultatul este perfect. Se folosește un sistem de ascuțire cuplat la mașina de feliere. El permite angajatului să ascută discul rapid, sigur și eficient.

  • Optimizarea proceselor de feliere

Având în vedere ușurința de utilizare a mașinii de tăiat mezeluri, procesul fiind cu mult mai rapid decât cel tradițional, este posibil să se crească productivitatea în unitate, având în vedere că angajatul va realiza cu echipamentul respectiv mai multe felii în mult mai puțin timp, fără a mai fi nevoie de o echipă formată din mai mulți oameni.

  • Siguranța în funcționare

Pe lângă toată productivitatea, echipamentele din categoria feliatoarelor oferă mult mai multă siguranță utilizatorilor, deoarece folosind echipamentele de acest fel se menține o distanță de siguranță față de produsele supuse procesului de tăiere, ceea ce nu se întâmplă dacă se apelează la varianta clasică a cuțitelor manevrate manual.

De menționat este și faptul că pentru acest tip de echipamente există standarde de îndeplinit, așa că atunci când alegi un feliator, selectează unul care să respecte toate standardele, evitând astfel viitoarele probleme de inspecție și accidente de muncă.

Cu atât de multe beneficii, o mașină de tăiat carne poate fi extrem de avantajoasă pentru afacerea ta, contribuind efectiv la optimizarea proceselor. 

Vizitează site-ul tcromania.com și descoperă mașina de feliere SL-250A, produsă cu o calitate pe care doar o companie cu ani de experiență pe piața de mașini și echipamente pentru sectorul alimentar o poate oferi.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like