Home Fashion Cum sa alegi un rucsac pentru femei

Cum sa alegi un rucsac pentru femei

by GetLokal.ro

Sa cauti in mediul online un rucsac de dama poate fi o sarcina dificila. Te vei intreba daca ti se va potrivi, daca este destul de mare, destul de usor sau daca are destule buzunare. Comparand mai multe modele disponibile pe piata am descoperit punctele forte si punctele slabe la fiecare model de rucsac de dama: confort, greutate, mod de prindere, usurinta in utilizare si functii.

Unele sunt perfecte pentru calatorii, altele sunt foarte usoare, altele sunt capabile sa  transporte incarcaturi grele mai bine decat altele, in timp ce alte modele au zeci de buzunare. Tine cont de distanta pe care vei purta in spate rucsacul si cat de multe lucruri trebuie sa transporti cu tine, inainte de a alege rucsacul.

Dimensiunea

Dimensiunile rucsacului sunt de obicei date in litri, si de obicei sunt destul de evidente. De exemplu, un model numit „Kelty Redwing 44” este un rucsac de 44 litri. Altul numit „Osprey Porter 46” este un rucsac de 46 litri. Dar de ce dimensiune ai nevoie? Depinde de ce ai de gand sa faci. Daca ai nevoie sa porti cu tine haine multe si eventual mancare, vei avea nevoie de un rucsac mai mare. De obicei, pentru o femeie nu este indicat sa poarte  rucsacuri femei mai mari de 55 de litri decat daca are de parcurs un traseu special, cum ar fi cel din Apalasi.

Barbatii versus femei

Exista o diferenta uriasa in modul in care sunt construiti barbatii si femeile. In general, barbatii tind sa suporte greutatea pe umeri, in timp ce femeile tind sa suporte cel mai bine o greutate, atunci cand aceasta este prinsa in jurul soldurilor. Femeile au in general soldurile mai mari decat cele ale barbatilor, umerii mai ingusti si spatele mai firav.

De aceea, rucsacurile pentru barbati sunt diferite de cele pentru femei nu doar in ceea ce priveste culoarea, ci si in functie de aspectele fizice.

Fermoare

Exista doua tipuri principale de rucsacuri: care se deschid in partea de sus si care se deschid frontal. Prima categorie te va obliga ca, atunci cand trebuie sa scoti ceva de la fundul rucsacului, sa scoateti totul din el. Rucsacurile cu deschidere frontala sunt prevazute cu fermoar de jur imprejur  sau cu un fermoar in partea de jos si unul in partea de sus ca sa ai acces la lucrurile din rucsac din orice capat.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil