Home Viata sanatoasa Cum să scapi de parodontoză fără durere

Cum să scapi de parodontoză fără durere

by GetLokal.ro
Cum să scapi de parodontoză fără durere

Aproximativ 80% din populație suferă de o formă ușoară, medie sau severă de parodontoză (pioree). Boala gingiilor, pe termen lung dar uneori și pe termen scurt, poate duce la pierderea dinților.

Bacteriile prezente în cavitatea bucală colonizează toate suprafețele cavității orale: limba, dinții și gingiile

Unele dintre aceste familii de bacterii sunt cauza principală a problemelor cavității orale. Odată ce aceste bacterii „au prins rădăcini” în gingii, ele duc inexorabil la inflamarea, sângerarea și mobilitatea dinților. Aceste bacterii sunt, de asemenea, cauza principală a durerilor și a respirației urât mirositoare, așa-zisa halitoză. Gingiile bolnave, odată cu agravarea bolii parodontale, au tendința de a se micșora, lăsând descoperite rădăcinile dinților care încep să se miște și să devină foarte sensibile.

Dacă nu este tratată la timp, parodontoza duce la pierderea dinților, chiar dacă aceștia sunt sănătoși sau nu sunt afectați de carii

Diagnosticul precoce al bolii parodontale este fundamental pentru a interveni în timp.

Vizitele periodice de igienă orală este principala modalitate de a vă monitoriza starea de sănătate a gingiilor. Astăzi, însă, clinicile stomatologice laser Life Dental Spa au o nouă posibilitate de a apăra sănătatea cavității orale:

Noua terapie cu laser în cazul parodontozei:

Dezvoltarea tehnologiei laser a adus clinicile stomatologice Life Dental Spa la următorul nivel în terapia bolilor parodontale. Astăzi este posibilă decontaminarea gingiilor într-un mod profund, sigur și practic nedureros.

Acest protocol terapeutic nou și avansat al clinicilor Life Dental Spa exploatează potențialul laserului în eliminarea selectivă a bacteriilor responsabile de parodontoză

Cele mai citite articole

În plus, prin această procedură evidențiază țesutul gingival inflamat care trebuie tratat, în timp ce cel sănătos nu este afectat. Nu se folosesc medicamente sau antibiotice în terapia cu laser, deci nu pot exista reacții alergice sau care să sensibilizeze cavitatea orală a pacientului.

Această nouă terapie cu laser de decotaminare parodontală a oferit rezultate remarcabile la pacienții cu gingii deja foarte compromise

Tratamentul include, pentru cei care au dezvoltat deja această afecțiune, o primă serie de ședințe de terapie cu laser combinate cu profilaxia. Îndepărtarea tartrului dentar, combinată cu decontaminarea bacteriană cu laser va restabili rapid și în siguranță țesuturile gingivale, ducând progresiv la starea de sănătate orală optimă.

Tratamentul cu laser este atât de satisfăcător și, de asemenea, confortabil, încât este recomandabil în combinație cu ședința de igienă orală, chiar și pentru cei care nu prezintă încă semne evidente de boală, deoarece, fără a afecta țesuturile sănătoase, este posibil să se „dezinfecteze” complet de bacteriile potențial dăunătoare

Ceea ce nu trebuie subestimat este că acest tratament s-a dovedit a fi foarte eficient în clinicile stomatologice Life Dental Spa și în scăderea incidenței acestei afecțiuni sau a infecției care duce la efectuarea implanturilor dentare.

Pune stop bolii parodontale cu ajutorul clinicilor stomatologice laser Life Dental Spa! 

În momentul actual, nu există tratament pentru parodontoză mai complet și mai eficient decât laserul dentar. La Life Dental Spa există medici stomatologi care și-au dedicat studiul tratării bolii parodontale. Mii de pacienți din România și din străinătate au beneficiat de protocolul holistic, unic in țara noastra, de tratament al bolii parodontale!

Și tu îți dorești să rezolvi definitiv problema bolii parodontale? Care este soluția?

Soluția pentru a-ți garanta sănătatea generală și parodontală este, fără îndoială, laserul dentar, tehnologia momentului. Spre deosebire de chiuretajul clasic, laserul dentar are un efect bactericid și antiinflamator în tratarea inflamației parodontale. Energia laser aplicată anumitor țesuturi poate fi utilizată ca vaporizator, permițând eliminarea țesuturilor infectate subgingivale și din pungile parodontale.

Pune capăt parodontozei, tratând-o eficient, rapid și fără recidive cu ajutorul laserului dentar, doar la Life Dental Spa! Asigură-ți sănătatea orală

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil