Home Utile Cum sunt dotate cele mai moderne bucătării

Cum sunt dotate cele mai moderne bucătării

by GetLokal.ro

Bucătăriile moderne sunt dotate cu tot felul de aparate de ultimă generație care îți pot ușura treaba cu mult și îți pot economisi și o grămadă de timp. Dacă vrei să-ți faci un update la bucătărie și te întrebi care sunt cele mai importante piese care n-ar trebui să lipsească din amenajarea sa, continuă să citești acest articol. 

Iată care sunt piesele pe care trebuie să le ai dacă vrei să-ți modernizezi spațiul din bucătărie:

Combină frigorifică multifuncțională 

Frigiderul este printre cele mai importante elemente din bucătărie, fiind și piesa care ocupă destul de mult spațiu. Frigiderele moderne au multe funcționalități noi și inovative, cum ar fi setarea temperaturii pentru economisirea energiei, filtru pentru apă incorporat, compartimente speciale pentru depozitarea bauturilor și altele. Dimensiunea poate fi aleasă în funcție de nevoile familiei. Pentru mai multe modele și oferte de combine frigorifice poți accesa Altex.ro – au o gamă de produse variate, din care poți alege exact modelul potrivit nevoilor tale.

Espressor de cafea 

Cele mai citite articole

Există atât de multe modele de espressoare de cafea, încât poate fi dificil de ales. Depinde foarte mult de gusturile personale. Dacă ești fan cafea și îți plac gusturile intense, atunci un aparat care râșnește boabele de cafea pe loc poate fi exact ce ai nevoie. În schimb, dacă ești fan al băuturilor de tip latte, moccacino sau cappuccino, atunci optează pentru un espressor care are și funcția de spumat laptele pentru a te bucura de băutura preferată în fiecare dimineață sau oricând dorești de parcursul zilei. Nu trebuie să-ți mai bați capul cu zațul cafelei sau alte instrumente, tot ce trebuie să faci este să apeși pe un buton și te bucuri de o băutură gustoasă instant. 

Multicooker

Un aparat de gătit multicooker este numai bun pentru gătirea mâncării sănătoase. Sunt extrem de ușor de folosit, fiind potrivite mai ales pentru cei cărora nu le place să stea prea mult în bucătărie, dar care vor totuși să se bucure de o mâncare caldă proaspătă făcută acasă. Tot ce trebuie să faci este să pui ingredientele și apă, să selectezi modul dorit, iar mâncarea se prepară singură. Acest aparat te va ajuta să economisești timp. Cât mâncarea se prepară te poți ocupa liniștit de alte treburi casnice sau poți face o activitate relaxantă. O alternativă pentru gătit la acest aparat ar putea fi un aparat de gătit cu aer cald, de tipul air fryer, acestea fiind o alternativă utilă pentru cei ce vor să gătească mai sănătos. 

Așadar, o bucătărie modernă vine dotată cu electrocasnice de ultimă generație care să satisfacă și cei mai pretențioși membri ai familiei. Cu toate acestea aceste accesori pot fi alese în funcție de preferințe și necesități. Lista poate varia, mai sus fiind doar câteva din piesele elementare oricărei bucătări moderne. 

Sursă foto: unsplash.com.

Cele mai citite articole

You may also like