Home Servicii Cum te poate ajuta o firma de servicii funerare pentru a depasi pierderea unei persoane dragi

Cum te poate ajuta o firma de servicii funerare pentru a depasi pierderea unei persoane dragi

by GetLokal.ro

Sunt momente in viata cand oamenii sunt pusi la grea incercare. Pierderea unei fiinte dragi precum parinti, frati, surori, copii, inseamna una din cele mai dificile situatii din care oamenii cu greu isi revin. Pe moment, acestia nici nu sunt in stare sa realizeze ce se intampla si ce ar trebui sa faca pentru a respecta toate cutumele, toate obiceiurile necesare unei inmormantari crestinesti.

De asemenea, cei direct implicati in inmormantare se trezesc ca nu au suficient de multe informatii referitoare la actele necesare si la serviciile la care trebuie sa apeleze pentru inmormantare. Compania Funerare Ghica este cea care pune la dispozitia clientilor cele mai bune servicii in acest sens, reprezentantii ocupandu-se de tot ceea ce este necesar in astfel de clipe funeste.

Imediat dupa constatarea decesului, rudele persoanei decedate trebuie sa apeleze la o companie de servicii funerare

Indata ce s-a petrecut si s-a constatat decesul, rudele persoanei decedate trebuie sa apeleze la o firma de servicii funerare, precum Funerare Ghica. Reprezentantii acestei companii le sunt alauri clientilor in clipe grele, cu empatie si profesionalism, rezolvand orice problema apare pe parcurs.

In trecut, serviciile funerare erau destul de ineficiente si de costisitoare. Acum, acestea sunt absolut esentiale pentru a asigura celor plecati dintre cei vii o trecere usoara in nefiinta. In urma unui deces in famile, oamenii pot apela la Funerare Ghica pentru demararea procedurilor legale si traditionale. Pentru a obtine cat mai rapid ajutorul de deces, este importanta inmanarea talonului de pensie reprezentantului firmei de servicii funerare.

Cele mai citite articole

Reprezentantii companiei vor constata la locul producerii decesului cu ajutorul unui cadru medical specializat pus la dispozitie de catre firma de funerare Ghica, vor declara decesul si vor elibera un certificat care sa ateste acest lucru, vor obtine avizele necesare de la SANEPID si Procuratura, vor intocmi actele necesare pentru inhumare si vor realiza dosarul pentru ajutorul de inmormantare.

De asemenea, firma de servicii funerare ofera si servicii de repatriere sau de transport funerar international, asigura sicriele, accesoriile si garniturile corespunzatoare, cruci, coroane, buchete, monumente funerare, capac frigorific, catafalc cu lumini, iar lista poate continua. Mai mult, firma de servicii funerare include si pocedurile delicate precum spalarea decedatului, toaletarea, imbalsamarea, asezarea in sicriu, manipularea si transportul sicriului la capela si apoi la cimitir.

De ce este important ca oamenii sa apeleze la serviciile unei companii funerare?

Pentru ca inmormantarea sa aiba loc in mod crestinesc, pentru ca starea emotionala sa nu influenteze in mod negativ funeraliile si pentru ca rudele defunctului sa poata plange in liniste, este necesara interventia unei firme specializate in acest sens.

Un plan funerar are o structura simpla si flexibila si poate fi usor adaptat la nevoile si la dorintele fiecarei persoane in parte. Cu ajutorul unui astfel de plan pot fi gestionate serviciile si produsele necesare funeraliilor prin respectarea traditiilor si valorilor crestine si totodata a reglementarilor in domeniu.

Cele mai citite articole

You may also like