Home Economie Cumpara si vinde Ethereum, moneda virtuala a viitorului

Cumpara si vinde Ethereum, moneda virtuala a viitorului

by GetLokal.ro

Ethereum este o platforma deschisa bazata pe tehnologia Blockchain, ce permite tuturor dezvoltatorilor sa lanseze aplicatii descentralizate. Ethereum este o moneda virtuala, asemenea Bitcoin, cele doua impartasec faptul ca sunt construite folosind tehnologia retelelor publice, cunoscuta sub numele de blockchain. In timp ce Bitcoin foloseste tehnologia blockchain pentru a identifica detinatorii monedelor, Ethereum foloseste un blockchain sub forma de platforma pentru a rula orice aplicatie, descentralizata.

Cei care decid sa foloseasca aceasta moneda, sa cumpere si sa vanda Eter, pot spune ca au luat cea mai buna decizie. Vinde Ethereum pe una din cele mai cunoscute platforme pentru a avea profit maxim.

Principiile de tranzactionare a monedei Ethereum

Ethereum este a doua cea mai importanta moneda virtuala dupa Bitcoin si a aparut in anul 2013. Aceasta functioneaza pe un principiu foarte simplu, este usor tranzactionabila si este folosita si de dezvoltatori pentru a face plati pentru servicii din cadrul retelei.

Ethereum este o moneda din ce in ce mai des utilizata pentru a face platile anumitor servicii si bunuri online, in cadrul retelei. Moneda a cunoscut o ascensiune spectaculoasa si pe masura ce publicul devine mai constient si mai informat de importanta criptomonedelor, pretul acestora creste si profiturile sunt din ce in ce mai mari.

Cele mai citite articole

Ether este o moneda destul de sigura, care nu prezinta mari riscuri, insa poate inregistra si momente de volatilitate ridicata, care starnesc entuziasmul traderilor. Pe site-ul https://ro.exchange/ singurul comision perceput pentru tranzactiile cu Ethereum este de 0.15%, indiferent de suma tranzactionata, fara alte costuri ascunse.

In plus, tranzactionarea Ethereum este extrem de flexibila si siguranta este maxima. Ro.Exchange pastreaza fondurile clientilor in portofele cu stocare la rece, astfel incat banii sa fie pastrati in deplina siguranta si departe de potentialele atacuri cibernetice. Mai mult decat atat, tranzactiile sunt foarte rapide sau la pret preferential, cei care tranzactioneaza pot vinde sau cumpara Ethereum instant, la pretul pietei, folosind un ordin de plata de tip market. De asemenea, serviciul de clienti asigurat de aceasta companie este non stop, utilizatorii primind informatii si tutoriale complete despre cum se desfasoara operatiunile pe platforma.

Ce avantaje ofera moneda Ethereum

Moneda Ethereum permite rularea de contracte inteligente cu o flexibilitate mare, acestea fiind similare cu contracte din lumea reala, numai ca sunt complet digitale. Moneda Ethereum este foarte practica, iar proprietarii pot efectua tranzactii indifent de ora, de zi sau de loc, singura cerinta necesara este sa detina un dispozitiv conectat la internet.

In plus, comisioanele sunt destul de mici comparativ cu alte metode de plata, iar moneda Ethereum este o investitie extrem de profitabila. Datorita rolului monedei in zona de aplicatii descentralizate, comunitatea are incredere ca pretul acestui activ va creste pe termen mediu si lung. Ceea ce inseamna ca oricine este interesat, poate cumpara si vinde Ethereum fara teama ca isi vor pierde investitia initiala.

Cele mai citite articole

You may also like