Home Utile De ce sa alegi teava rectangulara pentru realizarea proiectului tau

De ce sa alegi teava rectangulara pentru realizarea proiectului tau

by GetLokal.ro

In constructii exista o gama ampla de materiale ce pot fi folosite in vederea realizarii lucrarilor. Teava rectangulara este unul dintre cele mai folosite materiale, iar sfera utilizarii acesteia acopera atat lucrarile de baza, cat si amenajarile interioare si construirea elementelor de rezistenta. Iata care sunt motivele pentru care ar trebui sa alegi teava rectangulara, astfel incat proiectele tale sa fie o reusita. 

Teava rectangulara este foarte rezistenta

Una dintre caracteristicile de baza ale tevii rectangulare este acela ca este deosebit de rezistenta, nu doar din punct de vedere mecanic, ci si din punct de vedere al expunerii la intemperii. Se poate folosi teava rectangulara zincata ca element de armare, pentru anumite tipuri de lucrari, pentru a asigura rezistenta elementelor structurale sau ca element decorativ in contextul amenajarilor interioare si exterioare.

Teava rectangulara rezista la vant, zapada sau ploaie, dar si la actiunea razelor solare si la temperaturi foarte ridicate, datorita tratamentelor cu zinc menite sa asigure o protectie suplimentara. 

Datorita sectiunii si formei, teava rectangulara poate sa preia cu usurinta eforturi de incovoiere sau intindere, datorita otelului din compozitie, care poate fi prelucrat la cald sau la rece. 

Otelul este unul dintre cele mai rezistente materiale ce pot fi folosite in constructii, iar acesta poate prelua atat eforturile de intindere, cat si pe cele de compresiune si incovoiere. 

Teava rectangulara rezista foarte bine la solicitari de flambaj, in ciuda faptului ca sunt folosite elemente liniare cu dimensiuni mari. Tevile de acest tip pot fi folosite si ca solutii auxiliare, cum ar fi construirea contravantuirilor. Debitate la dimensiunile dorite, acestea pot asigura necesarul de rezistenta de care au nevoie proiectele de construire. 

Teava rectangulara poate fi achizitionata si online

Cele mai citite articole

Teava rectangulara este unul dintre materialele care pot fi comandate online, fara a necesita prezenta fizica a beneficiarilor in magazinele specializate. Teava rectangulara poate fi cumparata in functie de cantitatea dorita si poate fi livrata in santier, in functie de specificatiile proiectului.

In acest fel nu va mai fi nevoie sa cumperi din timp teava necesara realizarii lucrarilor si nici sa devansezi termenele de realizare a lucrarilor, din cauze logistice. Teava poate fi comandata online si pot fi specificate termenele de realizare a lucrarilor, astfel incat teava sa ajunga la timp in santier.

Teava rectangulara poate fi folosita pentru exterior si interior

Lucrarile de constructii sunt diverse si implica folosirea tevii rectangulare intr-o multitudine de idei. Folosirea tevii se poate face in lucrari de interior, fie pentru amenajare (balustrade, scari, mana curenta, mobilier), fie pentru armare, sau chiar in lucrari exterioare, cum ar fi construirea de garduri sau armarea unor elemente structurale. 

Teava rectangulara este un material ieftin

Spre deosebire de alte tipuri de materiale, teava rectangulara ofera un nivel ridicat de calitate, dar fara costuri foarte mari. Marile magazine de materiale de constructii ofera preturi foarte bune la aceste materiale pe langa alte facilitati de transport. 

Teava rectangulara este solutia recomandata de catre proiectanti

Indiferent de tipul proiectelor pe care le ai in desfasurare, este foarte important sa ai in vedere specificatiile constructive oferite de catre specialisti. Un inginer proiectant va calcula necesarul de teava rectangulara pentru proiectul tau, astfel ca orice lucrare ai incepe, vei avea certitudinea ca aceasta va rezista gratie materialelor utilizate.

Teava rectangulara este unul dintre cele mai eficiente materiale de constructii, cu utilizare la scara larga. Alege sa folosesti teava rectangulara de calitate, din magazine specializate., cu ajutorul carora sa poti realiza proiecte sigure si durabile. 

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil