Home Utile De ce sa instalezi microfoane spion si ce oportunitati ai?

De ce sa instalezi microfoane spion si ce oportunitati ai?

by GetLokal.ro

Exista diverse situatii in care poate fi necesara utilizarea dispozitivelor de ascultare si a camerelor ascunse. Unii folosesc microfoane spion pentru a monitoriza situatia din casele lor, birouri si alte locuri, iar acest lucru nu este impotriva legii. Exista situatii in care devine necesara clarificarea informatiilor prin ascultarea unei conversatii intre unele persoane. Aceasta metoda de interceptare nu este interzisa de lege.  

Exista o multime de situatii in care devine necesara instalarea de microfoane spion. Aceasta este cea mai usoara optiune este atunci cand trebuie sa controlezi modul in care se dezvolta evenimentele in casa ta, in biroul tau, in garaj si alte spatii in timpul absentei tale. Utilizarea unui astfel de echipament te ajuta sa afli cateva secrete de familie si multe altele. Utilizarea microfoanelor spion pe proprietatea ta privata nu reprezinta deloc o incalcare a legii. 

Pentru a implementa activitati de spionaj, vei avea nevoie de echipamente speciale, microfoane spion, care nu sunt greu de achizitionat astazi. Doar pentru a obtine informatii utile prin spionaj, trebuie sa stii unde sa instalezi dispozitivele. In plus, este important sa stii daca vrei sa le instalezi intr-o camera, intr-o masina sau sa obtii acces la un telefon.

Microfoane spion deghizate in prize

Microfoanele spion pentru prize sunt o conexiune permanenta la sursa de alimentare de 220 V si elimina necesitatea instalarii unei prize de interceptare GSM pentru reincarcare. Microfonul spion este situat in interiorul carcasei prizei. Dispozitivul arata ca o priza obisnuita si poate fi incorporat intr-o retea de mai multe prize ca un cadru. 

Cele mai citite articole

Are dimensiuni standard si devine o priza obisnuita. Microfonul spion deghizat in priza are propria sa baterie, care asigura functionarea continua a dispozitivului chiar si in cazul unei pene de curent in camera. Poate functiona autonom pana la 2 zile in modul standby si pana la 2 ore in modul de ascultare continua. 

Conexiunile se fac paralel cu firele prizei de 220V. Utilizarea functiei de activare vocala iti permite sa utilizezi interceptarea telefonica in modul alarma antiefractie. Activeaza aceasta functie cu o comanda SMS, iar dispozitivul te va suna automat daca exista sunete in camera. Microfonul spion sensibil este conectat la o priza din apropierea terminalului de masa. Astfel, se asigura un sunet clar si bun la o distanta de pana la 5-7 metri de priza. 

Microfoane spion deghizate in prelungitor

Prelungitorul este un dispozitiv de protectie la supratensiune si va fi o alegere ideala pentru interceptari telefonice la domiciliu sau la birou pentru o lunga perioada de timp. Arata ca un prelungitor, dar de fapt este un microfon spion. 

Inauntru este instalat un bug cu un microfon de inalta calitate, care este gata sa transmita conversatii din sediu 24 de ore pe zi, oriunde in lume, si nu trebuie decat sa suni si poti asculta ce se intampla in camera. Aparatul te poate suna automat sau iti poate trimite daca se aude sunet dupa o perioada de liniste in camera. Aceasta functie este activata prin trimiterea SMS la numarul de bug, iar ca raspuns vei primi un OK sau o eroare.

Cele mai citite articole

You may also like