Home Viata sanatoasa Lapte praf Humana pentru sanatatea bebelusului tau

Lapte praf Humana pentru sanatatea bebelusului tau

by GetLokal.ro

Humana ofera consumatorilor sai calitate „Made in Germany” recunoscuta la nivel mondial, cu peste 60 de ani de experienta in domeniul nutritiei pentru bebelusi, cunostinte experte despre lapte si procesele sale de procesare. 

Humana preia ce e mai bun din natura, prelucreaza cu atentie si adauga doar cele mai necesare elemente gamei mari de lapte praf pentru alimentatia copiilor de la nastere pana la varsta de 3 ani. Amestecul uscat de lapte praf Humana Junior este o parte importanta a dietei cu lapte a copiilor, o alternativa utila si sigura la laptele de vaca. 

Este produs in Germania din lapte proaspat (nu uscat) ecologic curat, obtinut de la vaci sanatoase din fermele proprii. Datorita metodelor de productie atente, beneficiile naturale ale laptelui proaspat sunt pastrate cat mai mult posibil. Laptele praf Humana contine calciu, fier, iod, alte minerale importante si oligoelemente, imbogatite cu 13 vitamine, pentru cresterea sanatoasa a bebelusului. 

Humana HN nutritie terapeutica pentru diaree

Humana HN este o formula speciala de lapte cu trigliceride cu lant mediu (14% din grasime totala), cu prebiotice galactooligozaharide si fructooligozaharide, cu banane, pentru copii de la nastere si mai mari. Este recomandat la orice varsta pentru tulburari digestive acute, care sunt insotite de scaune moi. Reduce eficient simptomele diareei. 

Este produs in Germania din lapte organic proaspat obtinut de la vaci sanatoase din fermele proprii. Datorita metodelor blande de productie, pastreaza cat mai mult posibil beneficiile naturale ale laptelui proaspat. 

Cele mai citite articole

Are o compozitie unica, care este conceputa pentru a tine cont de toate schimbarile majore care apar in organism in timpul diareei, indiferent de originea acesteia. In functie de proportia de formula pudra si apa, produsul poate fi preparat ca formula pentru sugari in primele sase luni de viata sau ca lapte pentru copii mai mari. De asemenea, cu lapte praf Humana HN, se pot face combinatii cu cereale pot fi consumate sub forma de lapte de baut, iar la o varsta mai inaintata pentru o varietate de nutritie dietetica.

Humana 1, de la nastere pana la 6 luni

Humana 1 este o formula pentru sugari pentru lipsa sau absenta laptelui matern. 

De asemenea este produs in Germania din lapte organic proaspat, obtinut de la vaci sanatoase din fermele proprii. Contine toate proteinele, grasimile, carbohidratii, vitaminele, mineralele si oligoelemente necesare pentru cresterea sanatoasa a bebelusului. 

Intr-o cantitate optima, contine acizi grasi omega-3/omega-6 si nucleotide, care sunt indispensabile bebelusilor in primele luni de viata. Aceste componente joaca un rol important in dezvoltarea sistemului nervos al copilului, organul vederii si, de asemenea, contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si a tractului gastrointestinal. Contine prebiotice naturale galactooligozaharide care favorizeaza cresterea propriilor bifidus si lactobacili in intestinele copilului, prevenind dezvoltarea disbiozei.

Nici cea mai buna formula de lapte praf nu va fi un inlocuitor complet pentru laptele matern. Cu toate acestea, se intampla adesea ca o mama sa nu aiba posibilitatea de a alapta. Prin urmare, nu exista alta alternativa, decat sa cumpere lapte praf. Din fericire, alegerea de lapte praf Humana este uriasa si poti gasi un produs cu adevarat de inalta calitate.

Cele mai citite articole

You may also like