Home Servicii Designul interior pentru industria ospitalității în 2022. Ce trebuie să știi?

Designul interior pentru industria ospitalității în 2022. Ce trebuie să știi?

by GetLokal.ro

Domeniul HoReCa a suferit transformări radicale într-un timp record, în ultimii doi ani. Problemele generate de pandemia de COVID 19 sunt principalul motiv. Cred că îți vor fi utile sfaturile mele, chiar dacă multe lucruri le cunoști, deja.

Meniurile digitale, plățile contactless și serviciile de takeout

Aceste trei lucruri sunt foarte populare și au avut mult succes. Era greu de crezut în urmă cu trei sau patru ani! Dacă atunci ar fi apărut meniurile digitale, restaurantele clasice, probabil, că ar fi rămas fără mulți clienți tradiționali. 

Cu toate acestea, nevoia de protecție și agresivitatea noului virus i-au determinat pe oameni să se protejeze cât mai bine. Meniurile digitale au devenit foarte apreciate. Nu era deloc sigur să consulți un banal meniu din carton sau hârtie, pe care mult prea multe persoane ar fi pus mâna. În felul acesta, un simplu cod QR a rezolvat problema aceasta!

Dacă nu ai implementat și tu acest mod de lucru, mai gândește-te încă o dată. Tinerii nu vor renunța ușor la această facilitate! Același lucru este valabil și pentru sistemele de plată contactless. Oricum, pandemia nu a luat sfârșit. După părerea mea, anul 2022 nu va reprezenta anul întoarcerii la normalitate. Va fi un an de așteptare și început de normalizare, doar atât.

Serviciile de take-out și cele de livrare la domiciliu au reușit, cu greu, este adevărat, să mențină pe linia de plutire destul de multe companii din industria HoReCa. Tendința aceasta continuă și în anul 2022 când stilul de design interior hotel contează mai mult ca niciodată. Nu mai vorbim de design interior cafenea care contează foarte mult pentru toți cei care intră pentru prima dată pentru a-i convinge să mai revină. 

Sunt servicii foarte folositoare! Mai mult ca sigur că vor fi preferate mulți ani de acum încolo. Nu avem timp suficient să facem rezervări din timp și să mâncăm la restaurant. Este mai comod să comandăm ceva pentru acasă sau să comandăm direct din confortul locuinței. Dacă administrezi un restaurant, gândește-te la schimbări de genul acesta, repede!

Echipamente profesionale noi pentru bucătăriile restaurantelor

Nu doare efectele pandemiei se resimt în întreaga lume. Este vorba despre o reală criză a forței de muncă și despre numărul tot mai mare de clienți. Companiile producătoare de echipamente tehnologice pentru bucătării au lansat deja pe piață multe modele noi, care au capacitatea de a pregăti mâncarea într-un timp mult mai redus. Este important să fii la curent cu noile aparate de bucătărie, ultramoderne.

Citește și informează-te foarte amănunțit în acest domeniu.  Este important să cunoști toate produsele noi care au apărut pe piață, costul lor și avantajele pe care le prezintă. Îți pot fi de folos. Tendința românilor de a lucra în străinătate, se va menține și în viitor. Cu atât mai mult dacă vor avea nevoie de bani mai mulți!

2022 pare a fi anul ospitalității holistice

Nu cred că vei greși dacă vei investi în serviciile de relaxare și SPA. Aceasta pare a fi tendința anului 2022. Este normal, după părerea mea. Oamenii chiar au nevoie de relaxare și de recuperarea forțelor proprii, după întâmplările din ultimii doi ani. Cred că serviciile concentrate sub formă de pachete, vor fi cel mai bine primite. Încă sunt probleme financiare importante și va mai dura până când puterea de cumpărare se va schimba în bine, anul acesta!  

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil