Home Calatorii Distractie, plimbare si castiguri substantiale in insorita Grecie!

Distractie, plimbare si castiguri substantiale in insorita Grecie!

by GetLokal.ro

Deoarece locurile de munca in tara sunt limitate, destul de slab platite si nu ofera oportunitati de promovare pentru studenti, acestia prefera sa plece cateva luni pe an, cat timp dureaza vacanta, pe meleaguri straine, pentru a-si castiga bani de buzunar pentru tot anul universitar. Programul Work and Travel Grecia le intinde o mana de ajutor studentilor harnici, care doresc sa castige bani, dar sa se si plimbe si sa se distreze in insorita Grecie! Pentru persoanele care nu au implinit inca varsta de 40 de ani si care isi doresc sa lucreze in Grecia timp de 3 pana la 7 luni pe an, pentru studentii care doresc sa isi petreaca vacanta de vara inconjurati de peisaje frumoase, acest program este ideal!

Ce presupune experienta Work and Travel Grecia?

Experienta Work and Travel Grecia presupune, in primul rand, multa munca si multa distractie, satisfactii financiare, salariile incepand de la 400 de euro net pe luna, iar cazarea este asigurata in mod gratuit de angajator. Tot angajatorul ofera si trei mese pe zi pe toata durata contractului de munca, dar si reduceri la toate magazinele din lanturile hoteliere in care lucreaza studentii incadrati in programul Work and Travel. Pe toata perioada de lucru, participantii au asigurare medicala si chiar si transportul asigurat pana in Grecia.

Grecia este o tara care figureaza in topul destinatiilor turistice din Europa si din lume, pe lista preferintelor europenilor. In functie de domeniul in care activeaza si de functia pe care o ocupa, salariile pot incepe de la 400 de euro si pot ajunge pana la 1000 de euro, din care participantii isi pot recupera o suma de cateva sute de euro, la final de sezon, din investitia initiala, in functie de perioada lucrata.

Cele mai citite articole

Tinerii care doresc sa se angajeze in Grecia o pot face pe unul dintre posturile de: receptioner, camerista, barman si asistent de barman, chelner, ajutor de bucatar, salvamar, ingrijitor de piscina, maseur sau animator.

Angajari sezoniere pentru studentii cu planuri mari

Pentru studentii care nu mai vor sa stea pe banii parintilor, pentru cei care doresc sa isi castige propria existenta si sa isi asigure macar cazarea si taxele pentru anul universitar care urmeaza, programul Work and Travel Grecia este solutia ideala. In cateva luni, acestia pot strange cateva sute, poate chiar mii de euro, bani de buzunar din care se pot distra, isi pot cumpara haine si, mai ales, isi pot scuti parintii de o cheltuiala suplimentara cel putin timp de cateva luni din anul universitar care urmeaza.

Dar si tinerii care nu au implinit inca varsta de 40 de ani si nu au gasit un job stabil, dar doresc sa isi inceapa cariera intr-un domeniu sau, pur si simplu, sa mai „copilareasca” putin pe meleaguri straine, se pot inscrie in programul Work and Travel Grecia si vor beneficia de aceleasi avantaje ca si studentii.

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil