Home Locuri Early booking 2021 – Destinații în Grecia pentru o vacanță reușită

Early booking 2021 – Destinații în Grecia pentru o vacanță reușită

by GetLokal.ro

Primăvara nu întârzie să apară, așa că este momentul perfect să-ți pregătești sandalele pentru o vacanță în Grecia. Plaje albe cu nisip fin, ape turcoaz, peisaje spectaculoase și o vegetație care te duce cu gândul la paradis. Cum sună toate acestea pentru oaza de relaxare în care îți vei petrece concediul? Fără îndoială, absolut minunat, mai ales că faimoasa țară elenă oferă totodată condiții de cazare extraordinare și prețuri foarte avantajoase. Dacă gândul îți zboară tot mai des la o vacanță pe litoralul grecesc, descoperă câteva destinații fascinante pentru care au apărut deja ofertele de tip early booking care te ajută să călătorești, dar și să economisești mai mult.

Zakynthos, cea mai vestită zonă a insulelor Ionice

Pe lângă peisajele sale fabuloase, Zakynthos atrage turiștii și printr-o poveste interesantă. Pe plaja Navagio, una dintre cele mai frumoase din lume și principalul punct de atracție al insulei datorită reliefului și apei cristaline, se află o epavă din anul 1983. Se presupune că este rezultatul unui naufragiu provocat chiar de către membrii echipajului. Mai departe, considerată una dintre cele mai populare destinații turistice din Grecia, insula Zakynthos oferă turiștilor și plaje cu nisip fin, ape albastre și curate ca lacrima în care se pot face scufundări printre pești și peisajele subacvatice impresionante. Totodată, în această regiune se găsesc și grote formate de-a lungul țărmurilor, dar și faimoasele țestoase Caretta Caretta.

Corfu, insula de smarald a Greciei

Situată între Marea Ionică și Marea Adriatică, insula Corfu impresionează prin relieful său deosebit. Stâncile încărcate cu măslini și lămâi și apele foarte limpezi creează o adevărată simfonie pentru ochi. Multe dintre plajele fermecătoare din Corfu precum Agia Varvara,  Paleokastritsa, Canal d`amour, Glyfada, Kassiopi Beach sau Roda Beach au devenit atracțiile insulei și oferă o imagine paradisiacă.Regiunea este una de poveste, perfectă atât pentru un sejur în cuplu, dar și cu familia. Ofertele early booking sunt extrem de bine venite, mai ales că poți alege pachete chiar și la hoteluri de 4 stele, așa cum este Aeolos Beach Resort, un complex arhitectonic ce are stilul arhitectonic al insulei.

Creta-Heraklion, locul nașterii lui Zeus

Cele mai citite articole

Locuită încă din vremea neoliticului, Creta este de departe cea mai mare insulă elenă, a patra ca și mărime din întreaga Mare Mediterană. Cel mai lung defileu din Europa, sute de plaje fermecătoare sau un important sit antic al țării – Knossos, sunt doar câteva dintre motivele pentru care trebuie să-ți rezervi din timp o vacanță în această minunată regiune a Greciei. Se spune că aici s-a născut Zeus, dar și multe legende ale Olimpului, așa că insula are o importanță culturală și istorică uriașă. Heraklion, una dintre cele patru prefecturi are Cretei, care are statul de capitală, oferă o mulțime de muzee, restaurante de prestigiu, peisaje minunate și cluburi moderne.

Rhodos, o destinație încărcată de istorie și cultură

O excursie în insula grecească Rhodos este perfectă pentru pasionații de cultură, dar și pentru cei care vor să se bucure de unele dintre cele mai frumoase plaje din insula soarelui – Faliraki, Pallas, Prasonisi ori Ixia. Această zonă îmbină istoria cu modernul și oferă o experiență cu totul deosebită. Pe lângă o mulțime de obiective turistice, persoanele care ajung în Rhodos se bucură de preparate culinare de excepție și hoteluri în care confortul este cuvântul de ordine precum Electra Palace.

Dacă ți-a venit cheful de o vacanță pe plajele însorite ale Greciei, răsfață-te cu un sejur pentru care nu trebuie să scoți foarte mulți bani din buzunar. Ofertele early booking te ajută să beneficiezi de un prag mare de reducere în destinații grecești prețuite de către orice turist, dar și să pui la punct fiecare detaliu pentru o organizare ca la carte a zilelor de concediu.

Cele mai citite articole

You may also like