Home Ne place Esti innebunit dupa un anumit ceas?

Esti innebunit dupa un anumit ceas?

by Dinu Alexandra

Ne-am obisnuit de multa vreme ca ceasurile sa aiba statut de obiecte de colectie. Si nu ne-am obisnuit noi, ca simpli muritori, ci mai ales vedetele care le poarta ne atrag atentia, obsesiv, cu aceste obiecte care au devenit mai mult decat ceva care iti arata cum trece timpul. Tom Cruise, Printul Henry, Justin Biber, ori chiar agentul 007 – oricare ar fi el sunt fani impatimiti.

Ce mai, oamenii iubesc ceasurile! Sa fim bine intelesi: anumite ceasuri. Iar ceasurile G-Shok reprezinta o miscare indrazneata pentru cine poarta asa ceva. Primele ceasuri G-Shock au aparut in 1983. Atunci cand majoritatea ceasurilor de pe piata erau cam banale. De ce sa nu recunoastem: aparitia unui asemenea ceas – mare, voluminos, digital a fost considerata revolutionara. A facut senzatie in SUA si apoi in lume, pentru ca tot ceea ce se misca impotriva unui curent si se pune in calea tendintelor predominante, devine change maker, are succes. Lucru important: ceasul-G Shock reprezenta și visul primului ceas de mână rezistent la șocuri (asa dupa cum sugereaza, de altfel si denumirea).

Tot ce reprezinta dezvoltare tehnologica atrage

Cele mai citite articole

Mai mult, s-a considerat a fi un atu al barbatilor puternici, activi, dar si una dintre preferintele femeilor – chiar daca s-au putea sa sune un pic exagerat la prima vedere. Despre ce este vorba? Potrivit studiilor pe piata in domeniu s-a constatat ca privirile femeilor se indreapta mai des spre purtatorul unui ceas G-Shok. Ei bine, femeile puternice stiu intotdeauna ce vor. Punem la socoteala si tendinta in moda feminina de a purta ceasuri cu tenta masculina. La modul general vorbind, industria luxului, devenita intre timp extrem de versatila, permite femeilor sa intre si acolo unde se vorbea despre un teritoriu rezervat preponderent barbatilor. In plus, fiti cu ochii pe vedetele care nu numai că adoptă un stil cu tenta rock, dar și poartă cu mândrie acele accesorii masculine care le pun în valoare feminitatea in cele din urma.

Nu doar rezistenta, ci si multitudinea de functii sunt motivele pentru care multi prefera un ceas G-Shock . Preferabil de la Japora, acolo unde veti vedea, daca aveti curiozitatea, ca tot ce reprezinta dezvoltare tehnologica atrage. Si evidentiaza de ce oamenii iubesc anumite ceasuri pur si simplu.

Deja nu este vorba numai despre a calcula cu precizie trecerea timpului. Sau despre un moft pentru a arata mai puternic si plin de energie. Intrebarea “Ce model de ceas G-Shok aveti?” vi se pare amuzanta poate la prima vedere. Multi insa iau in serios atat intrebarea, cat si raspunsurile. Cureaua, carcasa, ori functii precum busola digitala constituie calitati ale unui ceas performant ca acesta, ce nu pot lasa pe nimeni indiferent. Unii aleg modele iconice, altii sunt dispusi sa dea multi bani pentru a le avea (si nu regreta deoarece impactul ulterior e maxim) si asa mai departe. Depinde de cat de dispus esti sa intri intr-o lume la care aspiri si anume in cea despre care vorbeam mai devreme – a obiectelor cu statut si putere.

Nu in ultimul rand, daca ai un stil de viata alert, daca preferi acest stil, alegerea este clara. Important este sa iti placa tie in primul rand. Apoi sa placa si celorlalti – iar aici trebuie sa iti dezvaluim un secret. Si anume: daca esti mandrul posesor al unui asemenea ceas, nu il purta ostentativ. Poarta-l in asa fel incat lumea sa se intrebe nu de ce il porti, ci how the hell ai un asemenea ceas!

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil