Home Utile Ești nemulțumit de intrarea ta în curte? Află ACUM ce poți face pentru a înfrumuseța partea din față a locuinței!

Ești nemulțumit de intrarea ta în curte? Află ACUM ce poți face pentru a înfrumuseța partea din față a locuinței!

by GetLokal.ro

Chiar și atunci când pentru construirea casei s-au folosit cele mai bune și calitative materiale, trecerea timpului, intemperiile, schimbările de temperatură și fenomenele meteo pot duce la deteriorarea aspectului. Exteriorul, fiind cea mai expusă parte a casei la schimbările petrecute afară, își va pierde treptat din aspectul inițial. Culoarea de pe casă sau de pe gard își va pierde din intensitate, poarta automată nu va mai funcționa ca în primele zile, gazonul nu va mai arăta ca atunci când a fost pus, iar folosirea constantă a potecilor va lăsa urme pe acestea. De aceea, este important să se realizeze la un anumit interval de timp lucrări de amenajare și reparare în jurul casei pentru a-I menține un aspect îngrijit și plăcut.

Îmbunătățește aspectul intrării în casă

Intrarea în locuință este un element important pentru aspectul casei tale. Trecerea timpului, schimbările de temperatură și intemperiile specifice anotimpurilor au afectat înfățișarea părții din față a locuinței. Odată cu venirea căldurii poți începe să realizezi anumite lucrări de amenajare și, dacă este cazul, de reparație în jurul casei tale. Sunt multe variante pe care le poți lua în calcul pentru a înfrumuseța partea din față a curții tale.

  1.     Plantează flori și pomi decorativi

Cele mai frumoase decorațiuni pe care le poți folosi în exteriorul locuinței sunt cele naturale care oferă o imagine plăcută, dar care și răspândesc o mireasmă îmbietoare. Alege tipurile de pomi care se potrivesc cel mai bine în tabloul pe care vrei să îl alcătuiești. În cazul în care alegi să plantezi brăduți pe lângă casă sau pe lângă gard, te vei bucura de aceștia indiferent de anotimp, iar iarna îi vei putea împodobi corespunzător pentru sărbători.

  1.     Vopsește poarta și gardul

Cele mai citite articole

Culoarea de pe gard și de pe poarta de la intrare își poate pierde din strălucire în timp. În anumite locuri aceasta poate să sară de pe material, în altele se poate duce complet, iar toate acestea contribuie la deteriorarea aspectului general al casei tale. Situația nu este însă una care să ridice probleme mari, remedierea ei fiind ușor de realizat dacă folosești materialele potrivite. Cu ajutorul unei vopsea de metal de la feyro.ro poți să schimbi total aspectul intrării tale în curte. Această vopsea este ușor de aplicat pe suprafețe, de această sarcină te poți ocupa chiar tu, iar calitatea acesteia oferă siguranța unei rezistențe sporite atât în fața testului timpului, dar și a fenomenelor meteo. Poți, de asemenea, să aplici încă un strat de vopsea și pe balustradele de la balcon pentru a le readuce la aspectul inițial. 

  1.     Pavează potecile cu piatră decorativă

Printre florile și pomii plantați în curte, potecile pavate cu piatră decorativă vor fi un element care va schimba total aspectul curții tale. Intrarea în casă va căpăta o înfățișare mai rustică, atractivă și de bun gust. Aceeași piatră decorativă o poți folosi și la baza casei și îi vei oferi un aspect inedit printre locuințele din zonă.

Așadar, doar prin câteva lucrări de amenajare, pe care le poți face chiar tu, intrarea în curtea casei tale va deveni una de poveste!

Sursă foto: unsplash.com

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil