Home Ne place Ghid pentru alegerea celui mai bun vas WC

Ghid pentru alegerea celui mai bun vas WC

by Dinu Alexandra

Desi pare o chestiune intima, alegerea celui mai bun vas WC este o chestiune care priveste membrii intregii familii. Pentru ca toaleta este folosita deopotriva de cei mari si de cei mici si baia este o camera unde oamenii isi petrec cateva zeci de minute pe zi, iar momentele petrecute sunt de relaxare si de intimitate, vasul WC ales cu simt de raspundere se va dovedi o investitie pe cativa ani. Magazinul online Bagno este locul ideal de unde oamenii pot achizitiona cel mai bun vas de toaleta, precum si alte obiecte sanitare – baterii de baie, cazi de baie, sisteme de dus si mobilier pentru baie.

Cele mai citite articole

Alegerea corecta a vasului de toaleta

Decorarea si amenajarea baii cu cele mai importante piese nu este cea mai usoara sarcina. Oamenii au de luat multe decizii pentru a optimiza utilizarea spatiului. Astfel, vor incerca sa aleaga in mod corect cada, chiuveta si un vas de toaleta corespunzator. Vasul WC trebuie ales in functie de:

  • Pozitia rezervorului – acest criteriu este foarte important pentru stabilirea sistemului de montare si pentru a separa produsele in modele clasice si in variante cu rezervor incastrat. Cea mai simpla si mai ieftina solutie este reprezentata de vasul de toaleta al carui rezervor este plasat in spatele vasului. Vasele WC cu rezervorul inserat sau ingropat in perete sunt moderne, insa nu permit accesul facil la rezervor.
  • Functionalitatea vasului WC – vasele WC pot fi impartite in vase simple si vase multifunctionale. Vasele WC simple se potrivesc in baile conventionale, care includ numai cada sau cabina de dus, chiuveta si vasul de toaleta.
  • Forma si dimensiunea – vasele WC pot fi impartite in vase ovale, rotunde sau patrate. Vasele WC ovale sunt cele preferate de catre clienti, permitand asezarea cea mai comoda. Cele rotunde limiteaza oarecum pozitia de asezare, oferind un confort limitat. Cele patrate sunt folosite in centrele comerciale sau in institutiile publice.
  • Buget – vasele WC se aleg si in functie de buget. In general, oamenii isi calculeaza bugetul alocat fiecarei cheltuieli in parte, astfel incat pretul unui vas WC poate porni de la cateva sute si poate ajunge la cateva mii de lei. Pretul vasului de toaleta reflecta calitatea si eficienta lui.
  • Inaltimea vasului WC – acest criteriu trebuie avut in vedere atunci cand oamenii decid sa faca o astfel de achizitie. In functie de numarul membrilor familiei, de inaltimea acestora, de numarul de copii, se recomanda investirea intr-un vas de toaleta suficient de inalt incat oamenii sa beneficieze de un confort maxim.
  • Capacul vasului WC – aceasta componenta vasului de toaleta, alaturi de rezervorul de apa, poate fi aleasa si separat. Nu este, asadar, obligatoriu ca oamenii sa isi achizitioneze capacul pentru vasul de toaleta odata cu acesta, ci doar sa se asigure ca se potriveste cu vasul respectiv.

Cele mai citite articole

You may also like