Home Gatit si Retete GoostoMix, platforma cu rețete la Thermomix ușor de urmat

GoostoMix, platforma cu rețete la Thermomix ușor de urmat

by GetLokal.ro

Persoanele care vor să gătească fără efort tot felul de preparate, pot găsi rețete ușor de urmat pe platforma GoostoMix. De la shake-uri sănătoase gata într-un minut până la mâncăruri complexe, printre care sarmale, ciorbe și torturi, toate sunt publicate pe GoostoMix, gata să fie transformate de către urmăritori în meniuri complete.

Rețetele GoostoMix sunt ușor de găsit și scrise în pași simpli

De cum intri pe platforma de rețete GoostoMix, vei vedea că, pe lângă butonul de căutare, ai posibilitatea să alegi din peste 100 de categorii de rețete. În funcție de mâncarea pe care vrei să o faci, poți alege:

  • momentul zilei – aici găsești rețete pentru mic dejun, pentru brunch, prânz, sau cină;
  • tipul de preparat – feluri principale, supe, ciorbe, aperitive, gustari, garnituri și alte feluri de mâncare, ca să poți selecta exact ce ai nevoie;
  • ocazii – în această secțiune sunt preparate potrivite pentru sărbători și evenimente speciale;
  • regim alimentar – această categorie are numeroase preparate potrivite pentru persoanele care preferă să gătească, printre altele, rețete cu o anumită carne, rețete vegetariene sau rețete fără gluten;
  • multe alte categorii de rețete în funcție de ingredientul principal folosit.

Toate sunt scrie în așa fel încă să economisești cât de mult timp se poate atunci când gătești. Chit că ești pasionat de gătit, chit că nu ai prăjit un ou până acum, dacă urmezi pașii prezentați în rețetele publicate pe GoostoMix vei obține un preparat cu care poți să te lauzi. Și este imposibil să nu iasă.

Pe GoostoMix poți să urmezi pașii de preparare a rețetelor fără să atingi telefonul

Cele mai citite articole

Cum o rețetă nu-i poezie, nu prea o înveți pe de rost, iar când gătești poate să fie mai mult decât deranjant să tot deblochezi telefonul sau tableta ca să vezi care este pasul următor.

Pe GoostoMix ai opțiunea „Gătesc, ține ecranul pornit.”, pe care poți să o activezi ori de câte ori începi să prepari mâncare la Thermomix. Astfel, nu va mai trebui să te oprești din gătit, să te speli pe mâini, să atingi ecranul telefonului sau tabletei ca să citești rețeta și după iar să te speli pe mâini ca să te întorci la gătit. Pur și simplu activezi opțiunea, urmezi pașii și prepari rețete la Thermomix. După ce ai terminat de gătit apeși pe „Nu mai ține ecranul pornit.” și poți să începi să te bucuri de gustul bunătăților făcute.

Toate rețetele publicate pe GoostoMix sunt gratuite

Rețetele GoostoMix sunt publicate pe website și oricine poate să le folosească. Dacă ești posesor de Thermomix și ai nevoie de rețete în limba română, le poți accesa chiar și fără cont. Pur și simplu intri pe GoostoMix și te apuci de gătit.

Rețetele sunt scrise de către oameni care au robotul de bucătărie Thermomix și gătesc mereu cu poftă și dorință de a avea un meniu cât mai divers.

Iar dacă vrei să ai mereu idei noi de preparate chiar sub nasul tău, poți să le urmărești pagina de Facebook și vei vedea o mulțime de mesaje care te vor inspira în bucătărie.

Cele mai citite articole

You may also like