Home Fun Hoverboard – inovatie prin tehnologie

Hoverboard – inovatie prin tehnologie

by Dinu Alexandra

Tehnologia viitorului este acum imbinata cu performantele sportive, intr-un dispozitiv numit hoverboard. Electric, ecologic si eficace, sunt atuurile de baza ale acestui gadget care a revolutionat miscarea. Jungla urbana are acum ocazia sa adopte cel mai nou membru al sau, un dispozitiv care foloseste tehnica si inovatia pentru adrenalina si senzatii deosebite.

Tineretul este incantat de acest tip de deplasare, desi nu este foarte usor de invatat mersul pe hoverboard. Echilibrul si folosirea greutatii corporale pentru a imprima miscarile dorite sunt esentiale pentru a deprinde acest nou gadget. Dar asta nu e tot. Un hoverboard are becuri LED la nivelul motoarelor, pentru un efect deosebit pe timpul noptii. Bateria reincarcabila ofera o autonomie confortabila si un stil ecologic de deplasare.

Cele mai citite articole

Modelele de hoverboard variaza in functie de anumite specificatii, de marime sau stil. Culorile vii si designul ultramodern le transforma intr-un cadou ideal pentru adolescentii zilelor noastre. Hoverboardurile mari sunt mai usor de controlat, sunt mai stabile si ofera siguranta si confort pentru utilizatori. Autonomia atinge 20 km pentru majoritatea modelelor, iar bateria sa incarca complet in 3-4 ore. Sarcina suportata este de maxim 120kg.

Viteza maxima poate atinge 18 km/h dar este recomandat sa nu fie atinsa de catre incepatori. Prudenta se impune in utilizare, si echipamentul de protectie este bine sa nu lipseasca.In urma utilizarii intense sau a unor socuri mecanice, este posibil ca hoverboardul sa fie necesar sa se recalibreze.

Cele mai interesante modele de hoverboarduri sunt acum disponibile pe MonkeyBoard.ro, la preturi accesibile. Gasiti aici si accesorii, geanta de protectie sau diferite huse din silicon pentru hoverboard. Rezistente si flexibile , protejeaza in mod eficace hoverboardul de praf sau socuri mecanice.

Cele mai citite articole

You may also like