Home Viata sanatoasa Alimente care favorizeaza un metabolism lent

Alimente care favorizeaza un metabolism lent

by Dinu Alexandra

Dr. Josh Axe este fondator al site-ului DrAxe.com, autor al cartii Real Food Diet Cookbook, creator al programului de pierdere in greutate BurstFIT, doctor in medicina functionala si specialist in vindecarea problemelor legate de nutritie si in medicina bazata pe plante.

Intr-un articol scris pentru doctoroz.com, dr. Josh Axe spune ca exista anumite alimente care te impiedica sa slabesti tinandu-te in faza de platou, alimente pe care el le numeste „criminalii metabolismului”. Oricat ciudata ar fi aceasta denumire, cel mai de speriat lucru este faptul ca aceste alimente sunt considerate a fi „alimente sanatoase”. Iata care sunt alimentele pe care trebuie sa le scoti din meniul tau ACUM, daca vrei sa incepi sa slabesti:

Cele mai citite articole

Sucurile naturale de fructe din comert
Foarte multe dintre sucurile din comert pe care scrie „100% natural” sunt pline de zahar adaugat, coloranti si arome. Este esential, spune dr. Josh Axe, sa eviti orice forma de zahar, sub orice denumire ar veni ea: sirop de porumb, dextroza, fructoza, sucuri concentrate, maltodextrina, zahar brun.

Inlocuieste sucurile din comert cu o limonada facuta in casa cu suc de lamaie, apa si indulcitor din stevie.

Cele mai citite articole

You may also like