Home Ne place O platformă de servicii calitative la promoție, pentru clujeni și bucureșteni

O platformă de servicii calitative la promoție, pentru clujeni și bucureșteni

by Dinu Alexandra

YouDeal este un site de reduceri clujean care, de la înființare și până în prezent, a reușit să le ofere oportunitatea clienților săi ca să facă economii de milioane de lei. Astfel, din 2011 și până în 2017, mai bine de 6 milioane lei au economisit aceia care au folosit serviciile oferite de acest site de profil.

Atunci când intră pe un site de reduceri, clientul potențial se orientează strict pe un anumit produs sau serviciu și de-abia mai apoi caută reducerea, nu cumpără o marfă deoarece este la reducere chiar dacă nu are imediat nevoie de aceasta

YouDeal – o platformă de reduceri în continuă expansiune

Dacă inițial platforma virtuală amintită s-a limitat doar la Cluj, oferind userilor peste 50 de categorii de servicii și experiențe din domeniul sănătății, tratamentelor cosmetice și spa, fitness și sport, servicii auto, dar și experiențe mai puțin obișnuite, precum raftingul sau zborul cu parapanta. Ulterior, datorită succesului avut, era firesc ca să apară dorința unei extinderi.

Fondatorul YouDeal,Vlad Nistor, declara în cadrul unui interviu online că modelul de business de la care s-a pornit este unul cu largă popularitate în Statele Unite, dar acel model inițial de peste Ocean a fost necesar ca să fie adaptat Clujului, chiar dacă atmosfera tipic occidentală nu lipsește zonei.

Totuși, obiceiurile de consum locale, românești, au fost luate în calcul, iar rezultatul a fost că mulți utilizatori ce s-au înregistrat pe site au găsit exact ceea ce căutau în materie de servicii, la niște prețuri promoționale extrem de avantajoase. Clienții au revenit în proporție de aproape jumătate și ulterior pe respectivul website, fapt ce a făcut ca afacerea să aibă o rată de creștere anuală medie de 30%.

S-a pornit de la un algoritm care calculează cât de atractivă este o anumită ofertă pentru un anume utilizator și face posibilă recomandarea personalizată pentru fiecare utilizator în parte.

Platforma online funcționează acum ca un marketplace dedicat și clienții ce au folosit-o sunt extrem de mulțumiți.

Ca mod de funcționare, există actualmente peste 50 de categorii de activități și servicii (lista crește continuu), prețurile ofertelor sunt dinamice și sunt influențate gradul de interes pe care îl prezintă pentru clienți și de calitatea pe care o are.

La fiecare achiziție efectuată prin intermediul YouDeal utilizatorii pot acumula puncte în contul personal, puncte care la moment dat se pot preschimba în bunuri și servicii.

YouDeal.ro este o platformă care oferă în prezent experiențe locale de calitate celor din Cluj și București, dar cu siguranță lucrurile nu se vor opri aici, având în vedere notorietatea pe care deja o are în rândul portalurilor de reduceri autohtone.

YouDeal.ro negociază cu partenerii săi cele mai bune oferte din punct de vedere al calității și al prețului, pentru ca userii ce folosesc platforma să înregistreze un grad de satisfacție cât mai ridicat și să revină, iar și iar, pentru a face achiziții în acest mod. Concomitent, YouDeal.ro este și un adevărat ghid pentru cele mai importante servicii de calitate pe care cei interesați le pot găsi în cele două mari orașe din România.

Cum funcționează prețul dinamic?

Prețul dinamic este un algoritm specific YouDeal.ro, în care prețul ofertei poate crește, descrește sau poate chiar să stagneze în funcție de câțiva indicatori de performanță al ofertei, cum ar fi vânzarea ofertei, recenzia ofertei etc.

Accesul pe platforma de reduceri este 100% gratuit. Userul va plăti doar atunci când va fi interesat de o ofertă și va vrea ca să o achiziționeze.

Totuși, trebuie ca să se grăbească, deoarece prețul unei oferte se modifică la fiecare 14 zile.

YouDeal.ro poate fi utilizat perfect ca un instrument de fidelizare pentru clienții existenți, însă poate atrage și clienți noi.

Firmele vor putea ca să știe clar câți clienți s-au bucurat de ofertele lor, vor avea cifrele necesare pentru a-și evalua eficiența unei promoții de reduceri pe care au desfășurat-o.

Ofertele afișate pe YouDeal sunt aduse la cunoștința publicului țintă cu ajutorul rețelelor de socializare, dar și prin newsletter.

Experiențele de vânzare și de achiziție de servicii prin intermediul acestei platforme de reduceri sunt cu adevărat deosebite, așadar merită să le accesați chiar acum!

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like