Home Ne place Iluminatul inteligent in locuinta este de acum posibil prin intermediul corpurilor de iluminat inteligente

Iluminatul inteligent in locuinta este de acum posibil prin intermediul corpurilor de iluminat inteligente

by Dinu Alexandra

Toate transformarile din domeniul tehnologiei nu aveau cum sa nu afecteze si iluminatul rezidential. Schimbarile care au aparut in ultimul timp in materie de iluminat sunt unele importante, deja putem vorbi de iluminatul inteligent. Iluminatul inteligent se bazeaza pe niste solutii smart implementate la nivelul fiecarei camere din locuinta, gradul de luminozitate este controlat usor, culoarea luminii poate fi diferita, se poate schimba, si astea sunt doar cateva exemple.

Prin folosirea unui iluminat inteligent s-a terminat si cu toate firele si accesoriile intinse prin toata casa, centralizarea controlului iluminatului inteligent e mai simpla, sunt si aplicatii pentru mobil care pot simplifica lucrurile. Iluminatul inteligent e avantajos si pentru ca inseamna consum mai mic de energie electrica, se folosesc becuri ecologice, lumina se inchide inteligent cand nu e nimeni intr-un spatiu.

Siguranta oferita de sistemele de iluminat inteligente este superioara, chiar si cand plecam in vacanta se poate program iluminatul in asa fel incat sa para ca exista mereu cineva in locuinta. Pe de alta parte, sistemele de iluminat inteligente nu au nevoie nici de prea multe instructiuni de folosire, odata setate isi fac treaba singure, se actioneaza foarte simplu si rapid pentru un confort sporit in utilizare indiferent de camera unde sunt montate.

Cele mai citite articole

Implementarea sistemelor de iluminat inteligente este foarte simpla, ai nevoie doar de corpuri de iluminat inteligente de la egloromania.ro, magazin online cu experienta si produse de top de la cele mai importante branduri de pe piata. Pe egloromania.ro vei putea comanda de la pendule si plafoniere la aplice si veioze, spoturi, becurile sunt cu led, au putere mare, iluminatul asigurat e foarte bun, lumina e calda, becurile sunt incluse in pachetele primite.

Cu o cromatica aleasa cu mare atentie si materiale rezistente din care sunt facute corpurile de iluminat inteligente, eficienta energetica mare si intrerupatoare simplu de folosit, produsele din aceasta categorie se pot utiliza si in living sau birou, dar si in dormitor, pe holuri.

Originale si simplu de inclus in sistemele de iluminat inteligente corpurile de iluminat de la EGLO Romania vor schimba complet atmosfera din camere si se vor adapta de minune oricarui design interior pentru eleganta si functionalitate extinsa.

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil