Home Prin oras In weekend: Ai fost pe la cluburi din nordul Bucurestiului?

In weekend: Ai fost pe la cluburi din nordul Bucurestiului?

by GetLokal.ro

Zonele din centrul Bucurestiului destinate distractiei le stie toata lumea. Dar zonele din nordul Capitalei nu le frecventeaza chiar toata lumea. Tocmai de aceea, pe aici aveti toate sansele sa va intalniti in serile de weekend cu figuri mondene autohtone.

Fratelli Club, BOA (Beat of Angels), Player, Nuba sunt doar cateva din numele celor mai populare locatii. Aflate in nordul Bucurestiului. Gaia Boutique Bar – un club mic, dar frecventat. Cu muzica diversa, de la disco la rap. Ar mai fi Eden Club – frecventat de fanii muzicii electronice si nu numai de ei. Beraria H: localul este situat in Parcul Herastrau. Pe langa bere, aveti concerte si spectacole live, dar si portii de mancare imense. Green Hours Jazz Cafe are atmosfera intima si jazz. Daca vreti sa fiti cool in fata unor prieteni veniti din strainatate, spre exemplu, duceti-i aici: e multa muzica jazz. Plus muzica in general, live. 

Indiferent de conditiile meteo

Cele mai citite articole

Le Gaga e un complex ce are in componenta sa restaurant, trei terase si lounge-ul, toate aflate pe o suprafata de 2.700 mp de spatiu verde. E in cadrul Parcului Herastrau si e deschis in fiecare zi, incepand cu ora 18.00, iar distractia continua in Lounge pana dimineata indiferent de conditiile meteo!

Deschis Gastrobar nu e cunoscut de multi bucuresteni. Desi poate fi vizitat doar vara e bine sa stiti despre el de pe acum! E situat pe acoperisul unei fabrici de textile, din zona Timpuri Noi.

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil